Didim'de Kuyuya Düşen Köpek Belediye Ekiplerince Kurtarıldı

09.10.2024 - 20:06, Güncelleme: 09.10.2024 - 20:06 214 kez okundu.
 

Didim'de Kuyuya Düşen Köpek Belediye Ekiplerince Kurtarıldı

Didim’de düştüğü kuyuda mahsur kalan köpek, Didim Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurtarıldı. Didim Akyeniköy ve Balat Mahallesi arasında bulunan bir tarlada kuyuya düşen köpek, vatandaşlar tarafından fark edildi. Didim Belediyesi Akyeniköy Hizmet Binasına gelen ihbar üzerine hareket eden ekipler, 5 metrelik kuyuya düşen köpeği kurtarmak için seferber oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Didim Belediyesi veterinerleri tarafından kurtarılan köpek tedavi altına alındı. Konu ile ilgili açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Akyeniköy Hizmet Binamıza gelen ihbar üzerine, Akyeniköy ve Balat mahalleleri arasında bulunan bir tarlada 5 metrelik kuyuya düşen köpeğimizi kurtarmak için Belediyemiz veterinerleri ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri harekete geçti. Can dostumuz güvenli bir şekilde kurtarıldı ve barınakta tedavi sürecine alındı. Can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Didim’de düştüğü kuyuda mahsur kalan köpek, Didim Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurtarıldı.

Didim Akyeniköy ve Balat Mahallesi arasında bulunan bir tarlada kuyuya düşen köpek, vatandaşlar tarafından fark edildi. Didim Belediyesi Akyeniköy Hizmet Binasına gelen ihbar üzerine hareket eden ekipler, 5 metrelik kuyuya düşen köpeği kurtarmak için seferber oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Didim Belediyesi veterinerleri tarafından kurtarılan köpek tedavi altına alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Akyeniköy Hizmet Binamıza gelen ihbar üzerine, Akyeniköy ve Balat mahalleleri arasında bulunan bir tarlada 5 metrelik kuyuya düşen köpeğimizi kurtarmak için Belediyemiz veterinerleri ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri harekete geçti. Can dostumuz güvenli bir şekilde kurtarıldı ve barınakta tedavi sürecine alındı. Can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.