Aydın-Stade Uzman Değişimi Projesi başlıyor

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2025 - 15:06, Güncelleme: 08.02.2025 - 09:56 317 kez okundu.
 

Aydın-Stade Uzman Değişimi Projesi başlıyor

Aydın-Stade Uzman Değişimi Projesi başlıyor
Aydın Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilen ’Aydın-Stade (Türkiye-Almanya) Uzman Değişimi Projesi’ kapsamında önemli bir iş birliği başlıyor.Türkiye ve Almanya arasındaki gençlik çalışmalarının güçlendirilmesin hedeflendiği proje kapsamında, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı iki Gençlik Merkezi müdürü, üç Gençlik Merkezi çalışanı ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı bir Gençlik Uzmanı ile, 25-28 Nisan 2025 tarihleri arasında Almanya’ya giderek, Almanya’daki gençlik çalışmalarını inceleyecekler. Ayrıca, 23-26 Mayıs 2025 tarihlerinde Almanya’dan gelen gençlik çalışanları Aydın’a gelerek, Aydın’daki gençlik çalışmalarını yerinde gözlemleyecekler.Aydın’da gerçekleşecek olan programda, gençlik politikaları üzerine çeşitli atölye çalışmaları ile kültürel etkinlikler düzenlenecek Bunun yanı sıra, Almanya’dan gelecek olan gençlik çalışanları, Aydın Gençlik Merkezi’nde gönüllülük faaliyetlerine katılacaklar. Bu deneyim, iki ülke arasında kültürel alışverişi teşvik edecek ve gençlik politikaları konusunda ortak bir perspektifin oluşmasına katkı sağlayacak. Hem yerel gençlik çalışanları hem de yabancı misafirler, bu süreçte birbirlerinden öğrenecek, fikir alışverişinde bulunacak ve yeni projelere imza atma fırsatı bulacak.
Aydın-Stade Uzman Değişimi Projesi başlıyor
Aydın Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilen ’Aydın-Stade (Türkiye-Almanya) Uzman Değişimi Projesi’ kapsamında önemli bir iş birliği başlıyor.

Türkiye ve Almanya arasındaki gençlik çalışmalarının güçlendirilmesin hedeflendiği proje kapsamında, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı iki Gençlik Merkezi müdürü, üç Gençlik Merkezi çalışanı ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı bir Gençlik Uzmanı ile, 25-28 Nisan 2025 tarihleri arasında Almanya’ya giderek, Almanya’daki gençlik çalışmalarını inceleyecekler. Ayrıca, 23-26 Mayıs 2025 tarihlerinde Almanya’dan gelen gençlik çalışanları Aydın’a gelerek, Aydın’daki gençlik çalışmalarını yerinde gözlemleyecekler.

Aydın’da gerçekleşecek olan programda, gençlik politikaları üzerine çeşitli atölye çalışmaları ile kültürel etkinlikler düzenlenecek Bunun yanı sıra, Almanya’dan gelecek olan gençlik çalışanları, Aydın Gençlik Merkezi’nde gönüllülük faaliyetlerine katılacaklar. Bu deneyim, iki ülke arasında kültürel alışverişi teşvik edecek ve gençlik politikaları konusunda ortak bir perspektifin oluşmasına katkı sağlayacak. Hem yerel gençlik çalışanları hem de yabancı misafirler, bu süreçte birbirlerinden öğrenecek, fikir alışverişinde bulunacak ve yeni projelere imza atma fırsatı bulacak.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat