Örgüt üyeleri adliyeye sevk edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2018 - 16:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2139+ kez okundu.
 

Örgüt üyeleri adliyeye sevk edildi

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmada 100'e yakın örgüt üyesi önce sağlık kontrolünden geçirildi, ardından adliyeye sevk edildi. Örgütün lideri Adnan Oktar da 29 Mayıs Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve  grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 36’sı adliyeye  getirildi. Adnan Oktar, sivil araçla, diğer şüpheliler de Çevik Kuvvet aracıyla  Çağlayan’daki İstanbul’daki Adalet Sarayı’na getirildi. Adliyeye sevk edilen Adnan Oktar'ın 'kedicikler' olan bilinen kadın üyeleri de sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. AYLİN KOCAMAN Adnan Oktar örgütünün 'kedicik' lakaplı kadın üyelerinden biri olan Aylin Kocaman'ın adliyeye sevk edilirken (solda) ve önceki hali (sağda) DİDEM URER Adnan Oktar örgütünün 'kedicik' lakaplı kadın üyelerinden biri olan Didem Urer adliyeye sevk edilirken (solda) ve önceki hali (sağda) 'Kedicik' olarak tanınan kadınların televizyon programlarındaki hallerinden eser kalmadığı görüldü. Yani 'maskeleri' düştü!
Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi

Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmada 100'e yakın örgüt üyesi önce sağlık kontrolünden geçirildi, ardından adliyeye sevk edildi.

Örgütün lideri Adnan Oktar da 29 Mayıs Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve  grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 36’sı adliyeye  getirildi.

Adnan Oktar, sivil araçla, diğer şüpheliler de Çevik Kuvvet aracıyla  Çağlayan’daki İstanbul’daki Adalet Sarayı’na getirildi.

Adliyeye sevk edilen Adnan Oktar'ın 'kedicikler' olan bilinen kadın üyeleri de sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

AYLİN KOCAMAN

AYLİN KOCAMAN

Adnan Oktar örgütünün 'kedicik' lakaplı kadın üyelerinden biri olan Aylin Kocaman'ın adliyeye sevk edilirken (solda) ve önceki hali (sağda)

DİDEM URER

DİDEM URER

Adnan Oktar örgütünün 'kedicik' lakaplı kadın üyelerinden biri olan Didem Urer adliyeye sevk edilirken (solda) ve önceki hali (sağda)

'Kedicik' olarak tanınan kadınların televizyon programlarındaki hallerinden eser kalmadığı görüldü. Yani 'maskeleri' düştü!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.