Erdoğan'dan kriz lobilerini çıldırtacak teklif!

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 17:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2997+ kez okundu.
 

Erdoğan'dan kriz lobilerini çıldırtacak teklif!

Başkan Erdoğan BRICS zirvesinde" Daha adil, daha tarafsız yeni bir uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu amacıyla, hem BRICS bünyesinde hem de Türkiye'de ayrı ayrı yürütülen çalışmalarda ortak hareket edebiliriz." çağrısında bulundu.
AFRİKA'DA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK Başkan Erdoğan burada yaptığı açıklamada Türkiye'nin zirveye İslam İşbirliği Teşkilat Dönem başkanı olarak davet edildiğini ve Türkiye'nin Afrika kıtasında yatırımlarını sürdüreceğini ifade etti. DAHA TARAFSIZ BİR KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞU AMACIYLA... Türkiye olarak BRİCS ülkeleri olarak ekonomik anlamda birlikte çalışmak istiyoruz. Daha adil, daha tarafsız yeni bir uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu amacıyla, hem BRICS bünyesinde hem de Türkiye'de ayrı ayrı yürütülen çalışmalarda ortak hareket edebiliriz. Bugün burada İslam İşbirliği Teşkilatına üye tüm Müslüman ülkeleri de temsilen katılıyorum. Dünyamız oldukça sancılı bir süreçten geçiyor. Savaşlar ve doğal afetlerin zararlarını gördük. Mevcut küresel sistem mutlu azınlık dışında kimseyi tatmin etmiyor. Bu yapının değişmeden devam etmesi mümkün değildir. BRICS'in güney-güney işbirliği anlayışını takip ediyoruz. BATILI ÜLKELERİN MÜLTECİLERİ DİKENLİ TELE MAHKUM ETTİĞİ NOKTADA... Bugün 4 milyonu aşkın sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz. Batılı ülkelerin mültecileri dikenli tele mahkum ettiği noktada, Türkiye mülteciler için 32 milyar dolar para harcamıştır.
Başkan Erdoğan BRICS zirvesinde" Daha adil, daha tarafsız yeni bir uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu amacıyla, hem BRICS bünyesinde hem de Türkiye'de ayrı ayrı yürütülen çalışmalarda ortak hareket edebiliriz." çağrısında bulundu.

AFRİKA'DA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Başkan Erdoğan burada yaptığı açıklamada Türkiye'nin zirveye İslam İşbirliği Teşkilat Dönem başkanı olarak davet edildiğini ve Türkiye'nin Afrika kıtasında yatırımlarını sürdüreceğini ifade etti.

DAHA TARAFSIZ BİR KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞU AMACIYLA...

Türkiye olarak BRİCS ülkeleri olarak ekonomik anlamda birlikte çalışmak istiyoruz. Daha adil, daha tarafsız yeni bir uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu amacıyla, hem BRICS bünyesinde hem de Türkiye'de ayrı ayrı yürütülen çalışmalarda ortak hareket edebiliriz. Bugün burada İslam İşbirliği Teşkilatına üye tüm Müslüman ülkeleri de temsilen katılıyorum.

Dünyamız oldukça sancılı bir süreçten geçiyor. Savaşlar ve doğal afetlerin zararlarını gördük. Mevcut küresel sistem mutlu azınlık dışında kimseyi tatmin etmiyor. Bu yapının değişmeden devam etmesi mümkün değildir. BRICS'in güney-güney işbirliği anlayışını takip ediyoruz.

BATILI ÜLKELERİN MÜLTECİLERİ DİKENLİ TELE MAHKUM ETTİĞİ NOKTADA...

Bugün 4 milyonu aşkın sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz. Batılı ülkelerin mültecileri dikenli tele mahkum ettiği noktada, Türkiye mülteciler için 32 milyar dolar para harcamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.