Mavi Bebek'ten acı haber geldi!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2018 - 11:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2877+ kez okundu.
 

Mavi Bebek'ten acı haber geldi!

İzmir’de bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile dünyaya gelen Mavi Ece Kurs hayata gözlerini yumdu.
İzmir'deki Mavi Bebek'ten acı haber geldi... İzmir’de bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile dünyaya gelen Mavi Ece Kurs hayata gözlerini yumdu. İzmir'de bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile dünyaya gelen Mavi Ece Kurs hayata gözlerini yumdu. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde nadir görülen bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile 7 aylık dünyaya gelen ve ilik nakli bekleyen Mavi Ece bebek hayatını kaybetti. 6 aydır her gün kan ve trombosit desteği alan Mavi Ece'nin, dün öğlen saatlerinde Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde hayatını kaybettiği belirtildi. Minik Mavi'nin cenazesi Bostanlı Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.
İzmir’de bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile dünyaya gelen Mavi Ece Kurs hayata gözlerini yumdu.

İzmir'deki Mavi Bebek'ten acı haber geldi... İzmir’de bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile dünyaya gelen Mavi Ece Kurs hayata gözlerini yumdu.

İzmir'de bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile dünyaya gelen Mavi Ece Kurs hayata gözlerini yumdu.



İzmir'in Karşıyaka ilçesinde nadir görülen bağışıklık sistemi hastalığı hemofagositik lenfohistiyositozis (HLH) ile 7 aylık dünyaya gelen ve ilik nakli bekleyen Mavi Ece bebek hayatını kaybetti. 6 aydır her gün kan ve trombosit desteği alan Mavi Ece'nin, dün öğlen saatlerinde Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde hayatını kaybettiği belirtildi. Minik Mavi'nin cenazesi Bostanlı Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.