Marmara Denizi'nde korkutan deprem

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2018 - 10:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1879+ kez okundu.
 

Marmara Denizi'nde korkutan deprem

Marmara Denizi'nde 3,6 şiddetinde deprem meydana geldi. 11.5 km derinlikte meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi.
Aktif fay hatları üzerinde bulunan ülkemizde art arda korkutan depremler meydana gelmeye devam ediyor. Ege'de günlerdir art arda meydana gelen depremlerin ardından bugün de korkutan deprem haberi Marmara'dan geldi. Marmara Denizi açıklarında gece yarısından sonra korkutan bir deprem meydana geldi. Peki Marmara Denizi açıklarında meydana gelen şiddetli deprem can veya mal kaybı yaşandı mı? Marmara açıklarında saat 02.54'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi tarafından Marmara Denizi açıklarında meydana gelen depremin şiddeti 3,4 olarak açıkladı. AFAD Deprem Dairesinin açıklamasına göre Marmara Denizi açıklarında meydana gelen şiddetli deprem 16.5 kilometre derinlikte gerçekleşti Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise Marmara Denizi açıklarında meydana gelen depremin şiddetinin 3,6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Marmara Denizi açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından Akdeniz ve Ege Denizinde de; 1.8 ve 2,3 büyüklüğünde artçı depremlerin meydana geldiği tespit edildi. İlk gelen bilgilere göre Marmara Denizi açıklarında meydana gelen 3,4 şiddetindeki depremde can veya mal kaybı yaşanmadı.
Marmara Denizi'nde 3,6 şiddetinde deprem meydana geldi. 11.5 km derinlikte meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi.

Aktif fay hatları üzerinde bulunan ülkemizde art arda korkutan depremler meydana gelmeye devam ediyor. Ege'de günlerdir art arda meydana gelen depremlerin ardından bugün de korkutan deprem haberi Marmara'dan geldi. Marmara Denizi açıklarında gece yarısından sonra korkutan bir deprem meydana geldi. Peki Marmara Denizi açıklarında meydana gelen şiddetli deprem can veya mal kaybı yaşandı mı?

Marmara açıklarında saat 02.54'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi tarafından Marmara Denizi açıklarında meydana gelen depremin şiddeti 3,4 olarak açıkladı. AFAD Deprem Dairesinin açıklamasına göre Marmara Denizi açıklarında meydana gelen şiddetli deprem 16.5 kilometre derinlikte gerçekleşti

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise Marmara Denizi açıklarında meydana gelen depremin şiddetinin 3,6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Marmara Denizi açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından Akdeniz ve Ege Denizinde de; 1.8 ve 2,3 büyüklüğünde artçı depremlerin meydana geldiği tespit edildi. İlk gelen bilgilere göre Marmara Denizi açıklarında meydana gelen 3,4 şiddetindeki depremde can veya mal kaybı yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.