SON DAKİKA... İdlib hakkında çok önemli karar

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2018 - 16:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2392+ kez okundu.
 

SON DAKİKA... İdlib hakkında çok önemli karar

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "İdlib'de yerel güçleri anlaşmaya teşvik etmek için insani koridor oluşturulacak" dedi.
   Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "İdlib'de yerel güçleri anlaşmaya teşvik etmek için insani koridor oluşturulacak" açıklamasında bulundu. "Türk meslektaşlarımızla konuşuyoruz" diyen Lavrov, "Türkler, topraklarının bazen, Suriye'deki durumu karıştırmak için kötü insanlar tarafından kullanıldığını biliyor. Bu nedenle sınırlarında ek kontrol önlemleri alıyorlar. Anlaşmalarımız doğrultusunda İdlib'de Türkiye'nin kurduğu 12 gözlem noktası bulunuyor. Bu da durumu biraz yatıştırıyor."
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "İdlib'de yerel güçleri anlaşmaya teşvik etmek için insani koridor oluşturulacak" dedi.

  

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "İdlib'de yerel güçleri anlaşmaya teşvik etmek için insani koridor oluşturulacak" açıklamasında bulundu.

"Türk meslektaşlarımızla konuşuyoruz" diyen Lavrov, "Türkler, topraklarının bazen, Suriye'deki durumu karıştırmak için kötü insanlar tarafından kullanıldığını biliyor. Bu nedenle sınırlarında ek kontrol önlemleri alıyorlar. Anlaşmalarımız doğrultusunda İdlib'de Türkiye'nin kurduğu 12 gözlem noktası bulunuyor. Bu da durumu biraz yatıştırıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.