Kamu Çalışanları platformundan Asgari ücret talebi

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2018 - 19:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2281+ kez okundu.
 

Kamu Çalışanları platformundan Asgari ücret talebi

Kamu Çalışanları platformundan Asgari ücret talebi
Kamu Çalışanları Platformu olarak özellikle çalışma yaşamının yakinen takipçisi olan platformumuza işçi kardeşlerimiz tarafından  yoğun bir şekilde  geçim sıkıntısı yaşanıldığı ve alım gücünün tamamen dibe vurduğu yönünde şikayetler gelmektedir. Maalesef ülkemizin ekonomi olarak sıkıntılı ve zor  günler yaşadığı bu dönemde enflasyonun yüzde 20 lere kadar dayanmış olması mevcut maaşların tamamen erimesine neden olmuştur. Zaten Asgari ücretle mucizevi şekilde geçimini sağlayan emekçi kardeşlerimiz enflasyon karşısında tamamen ezilmiş olup artık yeni dönem asgari ücret zammından büyük bir beklenti içerisine girmiştir.   İşçi kesimini temsilen Kamu Çalışanları Platformu olarak bizlerinde  2019 Asgari Ücret zam talebi sene sonuna ön görülen enflasyon farkı yüzde 20 + yüzde 10 zam olmak üzere toplamda yüzde 30 zam paranı net  2.084,56 TL.dir. Kamu Çalışanları Platformu Genel Başkanı Fatih ÖKSÜZ
Kamu Çalışanları platformundan Asgari ücret talebi

Kamu Çalışanları Platformu olarak özellikle çalışma yaşamının yakinen takipçisi olan platformumuza işçi kardeşlerimiz tarafından  yoğun bir şekilde  geçim sıkıntısı yaşanıldığı ve alım gücünün tamamen dibe vurduğu yönünde şikayetler gelmektedir. Maalesef ülkemizin ekonomi olarak sıkıntılı ve zor  günler yaşadığı bu dönemde enflasyonun yüzde 20 lere kadar dayanmış olması mevcut maaşların tamamen erimesine neden olmuştur. Zaten Asgari ücretle mucizevi şekilde geçimini sağlayan emekçi kardeşlerimiz enflasyon karşısında tamamen ezilmiş olup artık yeni dönem asgari ücret zammından büyük bir beklenti içerisine girmiştir.  
İşçi kesimini temsilen Kamu Çalışanları Platformu olarak bizlerinde  2019 Asgari Ücret zam talebi sene sonuna ön görülen enflasyon farkı yüzde 20 + yüzde 10 zam olmak üzere toplamda yüzde 30 zam paranı net  2.084,56 TL.dir.
Kamu Çalışanları Platformu Genel Başkanı
Fatih ÖKSÜZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.