TBMM Başkanı Yıldırım, Rusya Devlet Duması Başkanı ile görüştü

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2018 - 20:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1178+ kez okundu.
 

TBMM Başkanı Yıldırım, Rusya Devlet Duması Başkanı ile görüştü

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Rusya Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile görüştü.
Yıldırım, Antalya Kaya Palazzo otelinde düzenlenen "Avrasya'da Ekonomik İş Birliği, Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma" konulu Avrasya Meclis Başkanları üçüncü toplantısına katılan Volodin ile bir araya geldi. TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop'un da katıldığı toplantı basına kapalı gerçekleşti. Yıldırım, daha sonra Kazakistan Meclis Başkanı Nurlan Nigmatulin ve Katar Şura Meclisi Başkanı Ahmed Bin Abdullah Al Mahmud ile görüşecek.
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Rusya Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile görüştü.

Yıldırım, Antalya Kaya Palazzo otelinde düzenlenen "Avrasya'da Ekonomik İş Birliği, Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma" konulu Avrasya Meclis Başkanları üçüncü toplantısına katılan Volodin ile bir araya geldi.

TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop'un da katıldığı toplantı basına kapalı gerçekleşti.

Yıldırım, daha sonra Kazakistan Meclis Başkanı Nurlan Nigmatulin ve Katar Şura Meclisi Başkanı Ahmed Bin Abdullah Al Mahmud ile görüşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.