Yunanistan'a net mesaj

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 10:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 980+ kez okundu.
 

Yunanistan'a net mesaj

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barbaros Gemisi'ne Yunan taciziyle ilgili konuştu. Bakan Akar, "Gemimiz çalışmalarına devam ediyor. herhangi bir tacize asla müsaade etmeyiz" dedi.
*  İkinci tacize asla müsaade etmeyeceğiz. Hazırlıklarımız bu konuda tamamdır. Gerek KKTC’nin gerekse Türkiye’nin hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağız.  Komşularımızdan her türlü provokasyondan uzak durmasını bekliyoruz. * (Yunanistan’ın kara sularını 12 mile çıkartma girişimi) Anlaşmalara aykırı, uluslararası hukuka aykırı, iyi komşuluk ilişkilerine aykırı bir karar aldıkları takdirde de buna karşı ne yapacağımız açık ve net, tutumumuz bellidir. Her türlü tedbirimiz vardır. Bu konuda hiçbir şekilde hiçbir oldubittiye müsaade etmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum." * Türkiye'nin hak ve menfaatlerine aykırı karar alınırsa buna karşı gerekli tedbirleri alırız.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barbaros Gemisi'ne Yunan taciziyle ilgili konuştu. Bakan Akar, "Gemimiz çalışmalarına devam ediyor. herhangi bir tacize asla müsaade etmeyiz" dedi.

*  İkinci tacize asla müsaade etmeyeceğiz. Hazırlıklarımız bu konuda tamamdır. Gerek KKTC’nin gerekse Türkiye’nin hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağız.  Komşularımızdan her türlü provokasyondan uzak durmasını bekliyoruz.

* (Yunanistan’ın kara sularını 12 mile çıkartma girişimi) Anlaşmalara aykırı, uluslararası hukuka aykırı, iyi komşuluk ilişkilerine aykırı bir karar aldıkları takdirde de buna karşı ne yapacağımız açık ve net, tutumumuz bellidir. Her türlü tedbirimiz vardır. Bu konuda hiçbir şekilde hiçbir oldubittiye müsaade etmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum."

* Türkiye'nin hak ve menfaatlerine aykırı karar alınırsa buna karşı gerekli tedbirleri alırız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.