Klonlanmadım, bu gerçek benim

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2018 - 12:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2057+ kez okundu.
 

Klonlanmadım, bu gerçek benim

Nijerya Devlet Başkanı Buhari, kendisinin öldüğü ve yerine klonlarından birinin getirildiği yönündeki iddiaları yalanladı. Buhari, "Sizin temin ederim, bu gerçek benim" ifadelerini kullandı
Nijerya Devlet Başkanı Muhammadu Buhari, Polonya'ya yaptığı ziyaretin ardından ilginç açıklamalarda bulundu. Buhari, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisinin öldüğünü ve yerine bir klonunun getirildiği yönündeki iddiaları yalanladı. Buhari iddialar için 'cahilce dedikodular' ifadesini kullandı. Buhari, "Polonya'daki Nijeryalılarla buluşmamda gelen sorulardan biri klonlanıp klonlanmadığıma ilişkindi. Cahilce dedikodular sürpriz değil. Geçen yıl tedavideyken, çok sayıda kişi ölmemi dilemişti" ifadelerini kullandı. Buhari, "Sizi temin ederim; bu gerçek benim. Yakında 76. doğum günü kutlayacağım ve daha güçlü olacağım" dedi. Buhari geçtiğimiz yıl, uzun bir süre tedavi için Londra'da kalmıştı. Buhari'nin 3 aydan uzun bir süre Nijerya'ya dönmemesi spekülasyonları da beraberinde getirmişti.
Nijerya Devlet Başkanı Buhari, kendisinin öldüğü ve yerine klonlarından birinin getirildiği yönündeki iddiaları yalanladı. Buhari, "Sizin temin ederim, bu gerçek benim" ifadelerini kullandı

Nijerya Devlet Başkanı Muhammadu Buhari, Polonya'ya yaptığı ziyaretin ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Buhari, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisinin öldüğünü ve yerine bir klonunun getirildiği yönündeki iddiaları yalanladı. Buhari iddialar için 'cahilce dedikodular' ifadesini kullandı.

Buhari, "Polonya'daki Nijeryalılarla buluşmamda gelen sorulardan biri klonlanıp klonlanmadığıma ilişkindi. Cahilce dedikodular sürpriz değil. Geçen yıl tedavideyken, çok sayıda kişi ölmemi dilemişti" ifadelerini kullandı.

Buhari, "Sizi temin ederim; bu gerçek benim. Yakında 76. doğum günü kutlayacağım ve daha güçlü olacağım" dedi.

Buhari geçtiğimiz yıl, uzun bir süre tedavi için Londra'da kalmıştı. Buhari'nin 3 aydan uzun bir süre Nijerya'ya dönmemesi spekülasyonları da beraberinde getirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.