Hüseyin ödemiş; 5 Aralık kadın hakları günü için basın açıklamasında bulundu.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2018 - 20:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1414+ kez okundu.
 

Hüseyin ödemiş; 5 Aralık kadın hakları günü için basın açıklamasında bulundu.

Milliyetçi hareket partisi Gülşehir belediye başkan a.adayı Hüseyin ödemiş; Türk kadının seçme ve seçilme hakkını kazandığı, 5 Aralık kadın hakları günü için basın açıklamasında bulundu.
ÖDEMİŞ; yapmış olduğu basın açıklamasında “ Cefakâr Türk kadını; kurtuluş savaşından bu güne kadar sayısız işlerin altına imza atmıştır. Kurtuluş savaşında; tüm zorluklara rağmen cephelerde, Türk askeri ile omuz omuza mücadele eden Türk kadınına, her zaman gerekli önemi gösteren Ulu önder Mustafa kemal Atatürk, 5 Aralık 1934’te bir kez daha, tüm dünyaya örnek olacak bir karara öncülük etti. Bu karar Türk kadınının seçme ve seçilme hakkıydı. Bu hakla beraber elinin değdiği her şeyi güzelleştiren Türk kadını, aktif siyasetin içerisinde olmaya başlamış, Türk siyasetine yön vermiştir. Günümüzde de Türk siyasetine yön veren kadınlarımızın bu önemli gününü kutluyorum.” Hüseyin ÖDEMİŞ’İN yapmış olduğu basın açıklamasının satır başları şöyle; Cefakâr Türk kadını; kurtuluş savaşından bu güne kadar sayısız işlerin altına imza atmıştır. Kurtuluş savaşında; tüm zorluklara rağmen cephelerde, Türk askeri ile omuz omuza mücadele eden Türk kadınına, her zaman gerekli önemi gösteren Ulu önder Mustafa kemal Atatürk, 5 Aralık 1934’te bir kez daha, tüm dünyaya örnek olacak bir karara öncülük etti. Bu karar Türk kadınının seçme ve seçilme hakkıydı. Bu hakla beraber elinin değdiği her şeyi güzelleştiren Türk kadını, aktif siyasetin içerisinde olmaya başlamış, Türk siyasetine yön vermiştir. Günümüzde de Türk siyasetine yön veren kadınlarımızın bu önemli gününü kutluyorum. Partim milliyetçi hareket partisi, her dönemde Türk kadınının önemini bilmiş ve Türk siyasetinde kadınına yer vermiştir. 31 Mart 2019 yerel seçimleri içinde bunun bir örneğini göstererek iç Anadolu’nun güzide şehri olan memleketim Nevşehir için belediye başkan adayı olarak da, başarılara imza atmış olan sayın Prof. Dr. Filiz KILIÇ hanım efendiyi aday göstermiştir. Bu vesileyle Nevşehir belediye başkan adayımız sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç hanım efedinin bu önemli gününü kutluyorum, kendisine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemiz yerel seçim havasına girmiş bulunmaktadır. 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri yine Türk kadını şekillendirecektir. Şimdiden yerel seçimler ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
Milliyetçi hareket partisi Gülşehir belediye başkan a.adayı Hüseyin ödemiş; Türk kadının seçme ve seçilme hakkını kazandığı, 5 Aralık kadın hakları günü için basın açıklamasında bulundu.

ÖDEMİŞ; yapmış olduğu basın açıklamasında “ Cefakâr Türk kadını; kurtuluş savaşından bu güne kadar sayısız işlerin altına imza atmıştır. Kurtuluş savaşında; tüm zorluklara rağmen cephelerde, Türk askeri ile omuz omuza mücadele eden Türk kadınına, her zaman gerekli önemi gösteren Ulu önder Mustafa kemal Atatürk, 5 Aralık 1934’te bir kez daha, tüm dünyaya örnek olacak bir karara öncülük etti. Bu karar Türk kadınının seçme ve seçilme hakkıydı. Bu hakla beraber elinin değdiği her şeyi güzelleştiren Türk kadını, aktif siyasetin içerisinde olmaya başlamış, Türk siyasetine yön vermiştir. Günümüzde de Türk siyasetine yön veren kadınlarımızın bu önemli gününü kutluyorum.”

Hüseyin ÖDEMİŞ’İN yapmış olduğu basın açıklamasının satır başları şöyle;

Cefakâr Türk kadını; kurtuluş savaşından bu güne kadar sayısız işlerin altına imza atmıştır. Kurtuluş savaşında; tüm zorluklara rağmen cephelerde, Türk askeri ile omuz omuza mücadele eden Türk kadınına, her zaman gerekli önemi gösteren Ulu önder Mustafa kemal Atatürk, 5 Aralık 1934’te bir kez daha, tüm dünyaya örnek olacak bir karara öncülük etti. Bu karar Türk kadınının seçme ve seçilme hakkıydı. Bu hakla beraber elinin değdiği her şeyi güzelleştiren Türk kadını, aktif siyasetin içerisinde olmaya başlamış, Türk siyasetine yön vermiştir. Günümüzde de Türk siyasetine yön veren kadınlarımızın bu önemli gününü kutluyorum.

Partim milliyetçi hareket partisi, her dönemde Türk kadınının önemini bilmiş ve Türk siyasetinde kadınına yer vermiştir. 31 Mart 2019 yerel seçimleri içinde bunun bir örneğini göstererek iç Anadolu’nun güzide şehri olan memleketim Nevşehir için belediye başkan adayı olarak da, başarılara imza atmış olan sayın Prof. Dr. Filiz KILIÇ hanım efendiyi aday göstermiştir. Bu vesileyle Nevşehir belediye başkan adayımız sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç hanım efedinin bu önemli gününü kutluyorum, kendisine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ülkemiz yerel seçim havasına girmiş bulunmaktadır. 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri yine Türk kadını şekillendirecektir. Şimdiden yerel seçimler ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.