Tüm İş Konfederasyonu ile Arasatürk arasında dev protokol

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2018 - 18:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1431+ kez okundu.
 

Tüm İş Konfederasyonu ile Arasatürk arasında dev protokol

Tüm İş Konfederasyonu ile Arasatürk arasında işçileri sevindirecek arsa satış protokolü imzalandı
Tüm İş Konfederasyonu ile Arsatürk Gayrimenkul arasında, Türkiye’de çalışan tüm işçileri arsa sahibi yapabilecek bir protokol imzalandı. Yaklaşık 2 haftalık görüşmeler çerçevesinde Tüm İş Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Metin Durur ve Arsatürk Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kurt arasında imzalan protokolden Türkiye’deki tüm kamu ve özel sektör işçileri faydalanabilecek. Bugün (11 Aralık 2018) Arsatürk Gayrimenkul A.Ş’nin İzmir Bayraklı’da bulunan merkez ofisinde imzalan protokolün ardından bir açıklama yapan Tüm İş Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Metin Durur, “Arsatürk ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sadece sendika üyesi işçilerimizi kapsayan değil, ülkemizdeki tüm işçileri kapsayan bir protokole imza attık. Sahip olduğumuz maddi olanaklarla arazi sahibi olmanın neredeyse imkansız olduğu günümüzde, Arsatürk ile yaptığımız görüşmeler neticesinde tüm işçilerimizin arazi sahibi olabileceği bir anlaşmaya vardık. Bizlere güvenerek işçilerimize faizsiz, kefilsiz, kredisiz, taksitle ve yüzde 25’lere varan indirim yapan Arsatürk Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yılmaz Kurt’a konfederasyonum adına teşekkürü bir borç biliriz” dedi. Başkan Metin Durur’nun ardından konuyu değerlendiren Arsatürk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kurt’ta; “Gerek Enflasyonla Topyekun Mücadele kampanyasına verdiğimiz destekle, gerekse ülke ekonomisinin can damarı işçilerimizi kolay arsa sahibi yapabilmek amacıyla Tüm İş Konfederasyonu İzmir Şubesi ile bir protokol imzalık. İşçilerimizin kolaylıkla arsa sahibi olabilmeleri için faizsiz, kefilsiz, kredisiz, taksitle ve yüzde 25’lere varan indirim olanakları sağladık. İmzaladığımız bu protokol öncelikle değerli işçi kardeşlerimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi. Kaynak ;İzmirserbesfırka. com
Tüm İş Konfederasyonu ile Arasatürk arasında işçileri sevindirecek arsa satış protokolü imzalandı

Tüm İş Konfederasyonu ile Arsatürk Gayrimenkul arasında, Türkiye’de çalışan tüm işçileri arsa sahibi yapabilecek bir protokol imzalandı. Yaklaşık 2 haftalık görüşmeler çerçevesinde Tüm İş Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Metin Durur ve Arsatürk Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kurt arasında imzalan protokolden Türkiye’deki tüm kamu ve özel sektör işçileri faydalanabilecek.

Bugün (11 Aralık 2018) Arsatürk Gayrimenkul A.Ş’nin İzmir Bayraklı’da bulunan merkez ofisinde imzalan protokolün ardından bir açıklama yapan Tüm İş Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Metin Durur, “Arsatürk ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sadece sendika üyesi işçilerimizi kapsayan değil, ülkemizdeki tüm işçileri kapsayan bir protokole imza attık. Sahip olduğumuz maddi olanaklarla arazi sahibi olmanın neredeyse imkansız olduğu günümüzde, Arsatürk ile yaptığımız görüşmeler neticesinde tüm işçilerimizin arazi sahibi olabileceği bir anlaşmaya vardık. Bizlere güvenerek işçilerimize faizsiz, kefilsiz, kredisiz, taksitle ve yüzde 25’lere varan indirim yapan Arsatürk Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yılmaz Kurt’a konfederasyonum adına teşekkürü bir borç biliriz” dedi.


Başkan Metin Durur’nun ardından konuyu değerlendiren Arsatürk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kurt’ta; “Gerek Enflasyonla Topyekun Mücadele kampanyasına verdiğimiz destekle, gerekse ülke ekonomisinin can damarı işçilerimizi kolay arsa sahibi yapabilmek amacıyla Tüm İş Konfederasyonu İzmir Şubesi ile bir protokol imzalık. İşçilerimizin kolaylıkla arsa sahibi olabilmeleri için faizsiz, kefilsiz, kredisiz, taksitle ve yüzde 25’lere varan indirim olanakları sağladık. İmzaladığımız bu protokol öncelikle değerli işçi kardeşlerimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak ;İzmirserbesfırka. com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.