İzmir yeni bir gazete kazanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 15:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1801+ kez okundu.
 

İzmir yeni bir gazete kazanıyor

İzmir isimli yeni haftalık bir gazete, web sitesi ve radyodan oluşan bir medya grubu yayın hayatına başladı.
En son Habertürk Gazetesi'nin Egeli ekinde Yayın Koordinatörü olarak görev yapan İzmir basınının deneyimli ismi Abdi Karagözoğlu İzmir Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni olurken, İzmir Gazetesi'nde, Yazı İşleri Müdürlüğü görevini ise; kısa süre önce Yeni Asır'dan ayrılan Hürol Dağdelen üstlendi.  İzmir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi Karagözoğlu, Basın meslek ilkelerine uyan, en az 15 basın emekçisini istihdam eden, birçok basın emekçisinin de yazar olarak görev yapacağı internet sitesi radyo ve pazar günleri çıkacak 24 sayfalık gazete için düğmeye bastıklarını söyledi. İzmir Gazetesi 28 Ocak 2019 Pazar günü okurlarıyla ilk sayısıyla buluşmayı planlarken, www.izmirgazetesi.com.tr yayın hayatına başladı. Radyo İzmir ise; 98.6 frekansından yayın yapacak. 
İzmir isimli yeni haftalık bir gazete, web sitesi ve radyodan oluşan bir medya grubu yayın hayatına başladı.

En son Habertürk Gazetesi'nin Egeli ekinde Yayın Koordinatörü olarak görev yapan İzmir basınının deneyimli ismi Abdi Karagözoğlu İzmir Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni olurken, İzmir Gazetesi'nde, Yazı İşleri Müdürlüğü görevini ise; kısa süre önce Yeni Asır'dan ayrılan Hürol Dağdelen üstlendi. 

İzmir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi Karagözoğlu, Basın meslek ilkelerine uyan, en az 15 basın emekçisini istihdam eden, birçok basın emekçisinin de yazar olarak görev yapacağı internet sitesi radyo ve pazar günleri çıkacak 24 sayfalık gazete için düğmeye bastıklarını söyledi.

İzmir Gazetesi 28 Ocak 2019 Pazar günü okurlarıyla ilk sayısıyla buluşmayı planlarken, www.izmirgazetesi.com.tr yayın hayatına başladı. Radyo İzmir ise; 98.6 frekansından yayın yapacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.