Dalaman’da servis sürücülerine eğitim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2019 - 10:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1555+ kez okundu.
 

Dalaman’da servis sürücülerine eğitim

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince servis sürücülerine eğitim verildi.Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde polis memuru Hayrullah Kılıç, şoförlere bilgiler verdi. Eğitimde, uyulması gereken kurallar...
Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince servis sürücülerine eğitim verildi.Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde polis memuru Hayrullah Kılıç, şoförlere bilgiler verdi. Eğitimde, uyulması gereken kurallar ve yeni uygulamalar anlatıldı.Ticari araç ve okul servis şoförlerine güvenli sürücülük farkındalığının artırılmasına yönelik düzenlenen eğitimde, trafikte uyulması gereken kurallarla ilgili bilgiler verilirken, okul taşıtlarında ve şoförlerde aranan şartlar aktarıldı. Araçlarda, yönetmelikteki standart nitelikte ve sayıda ekipman bulundurulması gerektiğine dikkat çekildi. Sürücülere, güvenli sürüş, takip mesafesi, ehliyet kemerinin önemi anlatıldı.Polis memuru Kılıç, okul taşıtının, genel olarak okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencileriyle rehber personel taşımalarında kullanılan ve yönetmelikle belirlenen şartlara haiz ticari tescilli yolcu taşımaya mahsus taşıt olduğunu belirtti.
Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince servis sürücülerine eğitim verildi.Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde polis memuru Hayrullah Kılıç, şoförlere bilgiler verdi. Eğitimde, uyulması gereken kurallar...

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince servis sürücülerine eğitim verildi.

Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde polis memuru Hayrullah Kılıç, şoförlere bilgiler verdi. Eğitimde, uyulması gereken kurallar ve yeni uygulamalar anlatıldı.

Ticari araç ve okul servis şoförlerine güvenli sürücülük farkındalığının artırılmasına yönelik düzenlenen eğitimde, trafikte uyulması gereken kurallarla ilgili bilgiler verilirken, okul taşıtlarında ve şoförlerde aranan şartlar aktarıldı. Araçlarda, yönetmelikteki standart nitelikte ve sayıda ekipman bulundurulması gerektiğine dikkat çekildi. Sürücülere, güvenli sürüş, takip mesafesi, ehliyet kemerinin önemi anlatıldı.

Polis memuru Kılıç, okul taşıtının, genel olarak okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencileriyle rehber personel taşımalarında kullanılan ve yönetmelikle belirlenen şartlara haiz ticari tescilli yolcu taşımaya mahsus taşıt olduğunu belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.