Teşkilatına teşekkür mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2019 - 19:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1906+ kez okundu.
 

Teşkilatına teşekkür mesajı

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, yerel seçim sonrası teşkilatına teşekkür mesajı attı…
CHP İl Başkanı Deniz Yücel, teşkilatına teşekkür mesajı attı. Yücel’in mesajı şu şekilde:  “Zorlu bir süreci rekor oyla tamamladık. Millet ittifakı olarak kazandığımız 25 ilçeyle açık ara 1.Parti olmamızda en büyük emek, parti üyelerimizindir. Bu yolda fedakarca çalışan tüm üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye Başkan Adaylarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza Şahsım ve İl Yönetimim adına teşekkürlerimi sunarım.”
CHP İl Başkanı Deniz Yücel, yerel seçim sonrası teşkilatına teşekkür mesajı attı…

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, teşkilatına teşekkür mesajı attı. Yücel’in mesajı şu şekilde: 
“Zorlu bir süreci rekor oyla tamamladık. Millet ittifakı olarak kazandığımız 25 ilçeyle açık ara 1.Parti olmamızda en büyük emek, parti üyelerimizindir. Bu yolda fedakarca çalışan tüm üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye Başkan Adaylarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza Şahsım ve İl Yönetimim adına teşekkürlerimi sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.