Kütahya’daki uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 19:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 3012+ kez okundu.
 

Kütahya’daki uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Kütahya’da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente il dışından uyuşturucu getirerek sattıkları belirlenen...
Kütahya’da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente il dışından uyuşturucu getirerek sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik soruşturma kapsamında, Lala Hüseyin Paşa, Meydan ve Cumhuriyet mahalleri ile Tavşanlı ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu zanlıların ev ve araçlarında yapılan aramalarda 50 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat E, Furkan A. ve Mustafa B. tutuklandı. Diğer şüpheliler R.M. ve M.K.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kütahya’da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente il dışından uyuşturucu getirerek sattıkları belirlenen...

Kütahya’da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente il dışından uyuşturucu getirerek sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik soruşturma kapsamında, Lala Hüseyin Paşa, Meydan ve Cumhuriyet mahalleri ile Tavşanlı ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu zanlıların ev ve araçlarında yapılan aramalarda 50 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat E, Furkan A. ve Mustafa B. tutuklandı. Diğer şüpheliler R.M. ve M.K.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.