Ramazan ayında öğrencileri sevindiren hediye

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2019 - 14:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1968+ kez okundu.
 

Ramazan ayında öğrencileri sevindiren hediye

Kur’an’a Hizmet Derneği, Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Ramazan ayı nedeniyle eğitim setleri dağıttı. Kur’an’a Hizmet Derneği’nin yönetimi, Ramazan faaliyetleri kapsamında merkezi Çiğli’de bulunan İsar Derneği’ne ziyaret...
Kur’an’a Hizmet Derneği, Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Ramazan ayı nedeniyle eğitim setleri dağıttı. Kur’an’a Hizmet Derneği’nin yönetimi, Ramazan faaliyetleri kapsamında merkezi Çiğli’de bulunan İsar Derneği’ne ziyaret yaptı. Ziyarette, Kur’an kursunda öğrenim gören öğrencilere içlerinde kırtasiye ve oyun malzemeleri bulunan eğitim setleri hediye edildi. Program esnasında konuşan Kur’an’a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin, "4-6 yaş Kur’an kurslarında öğrencilere değerler eğitimi veriliyor. Dua, şükür, sabır, sevgi, saygı, sorumluluk, doğruluk, dürüstlük ve adalet kavramları öğretilen çocukların kendilerine ve topluma katkı sağlayan bireyler olarak yetişmesi hedefleniyor. Dünyadan bir gün göçüp gideceğiz; ama önemli olan peşimizde besmeleyi, Allah’ı, peygamberi unutmayan nesiller bırakmaktır. Derdimiz dinine, vatanına, milletine bağlı insanları yetiştirmektir" dedi. Programa ayrıca; Çiğli İsar Başkanı Hasan Basri Evcil, Hayrat Vakfı İzmir Temsilcisi Abdullah Peköz de katıldı.
Kur’an’a Hizmet Derneği, Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Ramazan ayı nedeniyle eğitim setleri dağıttı. Kur’an’a Hizmet Derneği’nin yönetimi, Ramazan faaliyetleri kapsamında merkezi Çiğli’de bulunan İsar Derneği’ne ziyaret...

Kur’an’a Hizmet Derneği, Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Ramazan ayı nedeniyle eğitim setleri dağıttı.

Kur’an’a Hizmet Derneği’nin yönetimi, Ramazan faaliyetleri kapsamında merkezi Çiğli’de bulunan İsar Derneği’ne ziyaret yaptı. Ziyarette, Kur’an kursunda öğrenim gören öğrencilere içlerinde kırtasiye ve oyun malzemeleri bulunan eğitim setleri hediye edildi.

Program esnasında konuşan Kur’an’a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin, "4-6 yaş Kur’an kurslarında öğrencilere değerler eğitimi veriliyor. Dua, şükür, sabır, sevgi, saygı, sorumluluk, doğruluk, dürüstlük ve adalet kavramları öğretilen çocukların kendilerine ve topluma katkı sağlayan bireyler olarak yetişmesi hedefleniyor. Dünyadan bir gün göçüp gideceğiz; ama önemli olan peşimizde besmeleyi, Allah’ı, peygamberi unutmayan nesiller bırakmaktır. Derdimiz dinine, vatanına, milletine bağlı insanları yetiştirmektir" dedi.

Programa ayrıca; Çiğli İsar Başkanı Hasan Basri Evcil, Hayrat Vakfı İzmir Temsilcisi Abdullah Peköz de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.