Foça’da 15 Temmuz kapsamında tenis turnuvası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2019 - 14:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2655+ kez okundu.
 

Foça’da 15 Temmuz kapsamında tenis turnuvası

İzmir'in Foça İlçesinde, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Kapsamında Düzenlenen Tenis Müsabakaları Çekişmeli Anlara Sahne Oldu.
İzmir’in Foça ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen tenis müsabakaları çekişmeli anlara sahne oldu. FETÖ’nün hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında da, Foça ilçesinde tenis turnuvası düzenlendi. Turnuva, çekişmeli anlara sahne oldu. Foça İlçe Kaymakamı Ali Çetin ve Garnizon Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Jandarma Okul Komutanı Mehmet Yiğit’in de mücadele ettiği müsabakalarda, masterlar şampiyonu Tümamiral İbrahim Özdem Koçer oldu. Müsabakalarda dereceye giren diğer kişilere de madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.
İzmir'in Foça İlçesinde, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Kapsamında Düzenlenen Tenis Müsabakaları Çekişmeli Anlara Sahne Oldu.

İzmir’in Foça ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen tenis müsabakaları çekişmeli anlara sahne oldu.

FETÖ’nün hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında da, Foça ilçesinde tenis turnuvası düzenlendi. Turnuva, çekişmeli anlara sahne oldu. Foça İlçe Kaymakamı Ali Çetin ve Garnizon Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Jandarma Okul Komutanı Mehmet Yiğit’in de mücadele ettiği müsabakalarda, masterlar şampiyonu Tümamiral İbrahim Özdem Koçer oldu.

Müsabakalarda dereceye giren diğer kişilere de madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.