SON UYARI YA STATIMIZI YAPIN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2019 - 16:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2774+ kez okundu.
 

SON UYARI YA STATIMIZI YAPIN

İYİ PARTİ KARŞIYAKA TEŞKİLAT BAŞKANIN'DAN SON UYARI YA STATIMIZI YAPIN
Ya  statımızı yapın ya da karşıyaka statımızın önünde eyleme başlamak zorunda kalırız.  Yıllardır karşıyakalıların karşıyaka sevdalısı taraftarlarının  stat yapma sözü ile siyasiler tarafından hep kandırıldığını biliyoruz.Ama bu sefer işe siyasi olarak değil bir devlet meselesi olarak bakmak zorundayız. YA YAPILMASI'NIN  ÖNÜNÜ AÇIN YADA  KARŞIYAKA'NIN EKONEMİSİNE FAYDA GETİRECEK OLAN STATI MEZARLIK OLARAK SEYREDİN. Volkan Berber son sözleri ise, tüm siyasilere sesleniyorum en kısa zamanda statla ilgili gelişmeleri medyadan basından en kısa zamanda duymak istiyoruz yoksa stadımızı engelleyen isimlerin deşifre olmasını istemiyoruz.
İYİ PARTİ KARŞIYAKA TEŞKİLAT BAŞKANIN'DAN SON UYARI YA STATIMIZI YAPIN

Ya  statımızı yapın ya da karşıyaka statımızın önünde eyleme başlamak zorunda kalırız.

 Yıllardır karşıyakalıların karşıyaka sevdalısı taraftarlarının  stat yapma sözü ile siyasiler tarafından hep kandırıldığını biliyoruz.Ama bu sefer işe siyasi olarak değil bir devlet meselesi olarak bakmak zorundayız.

YA YAPILMASI'NIN  ÖNÜNÜ AÇIN YADA  KARŞIYAKA'NIN EKONEMİSİNE FAYDA GETİRECEK OLAN STATI MEZARLIK OLARAK SEYREDİN.

Volkan Berber son sözleri ise, tüm siyasilere sesleniyorum en kısa zamanda statla ilgili gelişmeleri medyadan basından en kısa zamanda duymak istiyoruz yoksa stadımızı engelleyen isimlerin deşifre olmasını istemiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.