Kütahya’da deprem

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 11:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1995+ kez okundu.
 

Kütahya’da deprem

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, Richter ölçeğine göre saat 10.01’de 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, Richter ölçeğine göre saat 10.01’de 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Dumlupınar ilçesi Yüylük köyü olan 3.1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamada, Dumlupınar İlçesine bağlık Yüylük köyünün merkez üssü olan depremin 5.2 derinlikte ve 3.1 büyüklüğünde gerçekleştiği açıklandı.
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, Richter ölçeğine göre saat 10.01’de 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde, Richter ölçeğine göre saat 10.01’de 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü Dumlupınar ilçesi Yüylük köyü olan 3.1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamada, Dumlupınar İlçesine bağlık Yüylük köyünün merkez üssü olan depremin 5.2 derinlikte ve 3.1 büyüklüğünde gerçekleştiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.