Taziye mesajı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2019 - 14:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1573+ kez okundu.
 

Taziye mesajı

Şırnak Belediye Başkanı Sayın Mehmet YARKA,  Şırnak Valisi Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, Şırnak Milletvekili Sayın Rizgin BİRLİK,  Ak Parti Şırnak İl Başkan Sayın İbrahim Halil ERKAN,  UYAFA İl Başkanımız Sayın ÖZLEM EKMİŞ ve UYAFA ŞIRNAK Takım arkadaşları ile birlikte, Şırnak’ın Silopi ilçesinde talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden, İspanya’da şampiyon olan UYAFA Şırnak takımımızın oyuncusu Hamza AVİL'in ailesine taziye ziyaretlerinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundular.  Sayın belediye başkanı YARKA bu sene İspanya’ya gidecek UYAFA ŞIRNAK TAKIMI için aileden izin istedi ve turnuvaya katılacak çocuklarımızın Hamza için Oynayacaklarını ve Hamza’yı Şırnak halkının hiç bir zaman unutmayacağını söyledi. HABER GÜNDEMİM  AİLESİ olarak bizlerde ; Hayata veda edip öIüme merhaba diyen bütün ruhIara birlikte dua etme zamanıdır. RuhIarı şad olsun ve mekânları da cennet… İnşallah. Hepinizin başı sağ oIsun.

Şırnak Belediye Başkanı Sayın Mehmet YARKA, 
Şırnak Valisi Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, Şırnak Milletvekili Sayın Rizgin BİRLİK, 
Ak Parti Şırnak İl Başkan Sayın İbrahim Halil ERKAN, 
UYAFA İl Başkanımız Sayın ÖZLEM EKMİŞ ve UYAFA ŞIRNAK Takım arkadaşları ile birlikte, Şırnak’ın Silopi ilçesinde talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden, İspanya’da şampiyon olan UYAFA Şırnak takımımızın oyuncusu Hamza AVİL'in ailesine taziye ziyaretlerinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundular. 

Sayın belediye başkanı YARKA bu sene İspanya’ya gidecek UYAFA ŞIRNAK TAKIMI için aileden izin istedi ve turnuvaya katılacak çocuklarımızın Hamza için Oynayacaklarını ve Hamza’yı Şırnak halkının hiç bir zaman unutmayacağını söyledi.

HABER GÜNDEMİM  AİLESİ olarak bizlerde ; Hayata veda edip öIüme merhaba diyen bütün ruhIara birlikte dua etme zamanıdır. RuhIarı şad olsun ve mekânları da cennet… İnşallah. Hepinizin başı sağ oIsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.