Mardin’i gören 40 Aydınlı öğrenci geri döndü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2019 - 09:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2903+ kez okundu.
 

Mardin’i gören 40 Aydınlı öğrenci geri döndü

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Tarafından Düzenlenen “biz Anadolu’yuz” Projesi Kapsamında Mardin’in Tarihi Ve Kültürel Değerlerini Yerine Gören 40 Aydınlı Öğrenci Geri Döndü.
AYDIN (İHA) – Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında Mardin’in tarihi ve kültürel değerlerini yerine gören 40 Aydınlı öğrenci geri döndü. Aydın Gençlik Merkezi organizesinde “Biz Anadolu’yuz” projesine Aydın’dan katılan 20 kız -20 erkek olmak üzere 40 genç, Mardin’den Aydın’a döndü. Gençleri karşılayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında Aydın’dan Mardin’e giden gençler, Mardin’in kültürel ve tarihsel özelliklerini keşfederek, güzel anılar biriktirdi.
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Tarafından Düzenlenen “biz Anadolu’yuz” Projesi Kapsamında Mardin’in Tarihi Ve Kültürel Değerlerini Yerine Gören 40 Aydınlı Öğrenci Geri Döndü.

AYDIN (İHA) – Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında Mardin’in tarihi ve kültürel değerlerini yerine gören 40 Aydınlı öğrenci geri döndü.

Aydın Gençlik Merkezi organizesinde “Biz Anadolu’yuz” projesine Aydın’dan katılan 20 kız -20 erkek olmak üzere 40 genç, Mardin’den Aydın’a döndü. Gençleri karşılayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında Aydın’dan Mardin’e giden gençler, Mardin’in kültürel ve tarihsel özelliklerini keşfederek, güzel anılar biriktirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.