"İtfaiye ekipleri, halkımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz görev başında"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 11:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2585+ kez okundu.
 

"İtfaiye ekipleri, halkımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz görev başında"

Başkan Alim Işik: "itfaiye Ekipleri Can Ve Mal Güvenliği İçin Gece Gündüz Görev Başında"
Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, 25 Eylül 1 Ekim İtfaiye Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Alim Işık’ı ziyaret etti. İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü Nihat Saltık ve ekibi Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret ederek İtfaiye Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi verdi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile 7/24 çalışmalarını sürdüren itfaiyecilerin İtfaiye Haftasını tebrik etti. Ziyarette İtfaiye Müdürü Nihat Saltık ve ekibine Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş eşlik etti.
Başkan Alim Işik: "itfaiye Ekipleri Can Ve Mal Güvenliği İçin Gece Gündüz Görev Başında"

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, 25 Eylül 1 Ekim İtfaiye Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Alim Işık’ı ziyaret etti.

İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü Nihat Saltık ve ekibi Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret ederek İtfaiye Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile 7/24 çalışmalarını sürdüren itfaiyecilerin İtfaiye Haftasını tebrik etti.

Ziyarette İtfaiye Müdürü Nihat Saltık ve ekibine Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.