SEFERİHİSAR BELEDİYESİ FATURA KOMİSYONU BUGÜN TOPLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 13:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1628+ kez okundu.
 

SEFERİHİSAR BELEDİYESİ FATURA KOMİSYONU BUGÜN TOPLANIYOR

"Çakar lamba cezası"nda Türkiye rekorunu (yasanın çıktığı gün) elinde bulunduran CHP'li Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in, bugün belediyenin yapacağı ödemelere ilişkin "fatura komisyonu*" toplayacağı bildirildi.
Belediye kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre; 1461'lik 6 fatura manşetimizden sonra Başkan Yetişkin odasında "böcek" arattırdığı belirtilirken; fatura komisyonunun bugün yine Başkan Yetişkin'in makamında toplanması bekleniliyor! Belediye muhasebecisi ve belediye şirketi Jeotermal A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'in teyzeoğlusu Gökhan Pehlivan'ın da fatura komisyonu toplantısına katılacağı belirtiliyor. Gelecek meclis toplantısına ödenmesi için havale edilecek faturalar hakkında bugün yapılacak olan toplantıya; CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'e ait DMD, İldeniz Ticaret ve Şen Kardeşler şirketlerinden de faturaların gelmesi beklenildiği aktarıldı! Belediye kaynakları, bugün yapılacak olan fatura toplantısına, CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'e ait şirketlerden birisi 83 bin, diğeri 230 bin liralık banko iki faturanın geleceğini öne sürdüler! Kaynaklar; CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'in 83 ve 230 bin liralık faturalarının dışında sırada bekleyen faturalarının da bulunduğunu, arkasının kesilmeyeceğini iddia ettiler! Bakalım bugün saat 17:00 dolaylarında toplanması beklenilen fatura komisyonu toplantısının sonunda Başkan İsmail Yetişkin, Seferihisar kamuoyuna açıklamalarda buluncak mı?  Seferihisar kamuoyu, CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'in, bugüne kadar Seferihisar Belediyesine ve belediye şirketi Jeotermal A.Ş.'ye neler sattığını ve bu iki kurum üzerinden ne kadarlık ciro elde ettiğine ilişkin yapılacak açıklamaları merakla bekliyor! Öte yandan bugün yapılacak olan fatura toplantısında ödemelerinin çıkarılması için Seferihisar Belesiyesi Meclisi'ne taşınacak toplam fatura miktarı bakalım ne kadar olacak? Bizi izlemeye devam ediniz...  Not: Doğanbey şantiyesinde neler oluyor? Dosya araştırma haberimiz yakında... * Fatura komisyonu başkanın insiyatifinde oluşuyor. kaynak:gündem35
"Çakar lamba cezası"nda Türkiye rekorunu (yasanın çıktığı gün) elinde bulunduran CHP'li Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in, bugün belediyenin yapacağı ödemelere ilişkin "fatura komisyonu*" toplayacağı bildirildi.

Belediye kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre; 1461'lik 6 fatura manşetimizden sonra Başkan Yetişkin odasında "böcek" arattırdığı belirtilirken; fatura komisyonunun bugün yine Başkan Yetişkin'in makamında toplanması bekleniliyor!

Belediye muhasebecisi ve belediye şirketi Jeotermal A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'in teyzeoğlusu Gökhan Pehlivan'ın da fatura komisyonu toplantısına katılacağı belirtiliyor.

Gelecek meclis toplantısına ödenmesi için havale edilecek faturalar hakkında bugün yapılacak olan toplantıya; CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'e ait DMD, İldeniz Ticaret ve Şen Kardeşler şirketlerinden de faturaların gelmesi beklenildiği aktarıldı!

Belediye kaynakları, bugün yapılacak olan fatura toplantısına, CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'e ait şirketlerden birisi 83 bin, diğeri 230 bin liralık banko iki faturanın geleceğini öne sürdüler!

Kaynaklar; CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'in 83 ve 230 bin liralık faturalarının dışında sırada bekleyen faturalarının da bulunduğunu, arkasının kesilmeyeceğini iddia ettiler!

Bakalım bugün saat 17:00 dolaylarında toplanması beklenilen fatura komisyonu toplantısının sonunda Başkan İsmail Yetişkin, Seferihisar kamuoyuna açıklamalarda buluncak mı? 

Seferihisar kamuoyu, CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz'in, bugüne kadar Seferihisar Belediyesine ve belediye şirketi Jeotermal A.Ş.'ye neler sattığını ve bu iki kurum üzerinden ne kadarlık ciro elde ettiğine ilişkin yapılacak açıklamaları merakla bekliyor!

Öte yandan bugün yapılacak olan fatura toplantısında ödemelerinin çıkarılması için Seferihisar Belesiyesi Meclisi'ne taşınacak toplam fatura miktarı bakalım ne kadar olacak?

Bizi izlemeye devam ediniz... 


Not: Doğanbey şantiyesinde neler oluyor? Dosya araştırma haberimiz yakında...

* Fatura komisyonu başkanın insiyatifinde oluşuyor.


kaynak:gündem35

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.