KARŞIYAKA VE İZMİR'İ YÖNETENLERE SESLENDİ: İŞ İŞTEN GEÇMEDEN...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 13:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2472+ kez okundu.
 

KARŞIYAKA VE İZMİR'İ YÖNETENLERE SESLENDİ: İŞ İŞTEN GEÇMEDEN...

Karşıyakalı gazeteci, yazar Tufan Atakişi, Karşıyaka Yamanlar'a altın arayıcıların el attığına ilişkin duyumlar aldığına ilişkin kaygılarına sosyal medya hesabından duyurmuş...
Atakişi, "Bergama'ya dönmeyelim" diyerek İzmir ve Karşıyaka'yı yönetenlere sesleniyor... İŞTE ATAKİŞİ'NİN O PAYLAŞIMI:   İZMİR VE KARŞIYAKA'YI YÖNETENLERİ UYARIYORUM. İŞ İŞTEN GEÇMEDEN KONUYA EL ATINIZ... Yamanlar'da Altın Madeni olduğunu 2000'li yılların başında Hüseyin Rıfat'ın(1878-1954) Erkan Serçe'nin yayına hazırladığı Aydın Vilayeti 1330 (1914) Sene-i Malîyesi Ticaret Rehberi kitabında öğrenmiştim. Daha sonra sevgili Cem Karagözlü'nün 2015 yılında yazdığı bir yazısında bir altın madeninden bahsettiği dikkatimi çekmişti. Hatta Ersin Doger hocama da sormuştum. Şu aralar hazırladığım Karşıyaka kitabı ile ilgili yaptığım araştırmalar esnasında bu eski maden ocağının kurcalandığına dair bazı duyumlar aldım. Yamanlar dağının eteklerindeki bu eski madenden altın çıkartılmak isteniyor ve bazı girişimler yapılıyor olabilir. Yetkilileri buradan uyarıyorum. İş işten geçmeden bu konuya el atsınlar. Yeni maden arama sahalarını takip etsinler. Sonra Bergama'ya benzemeyelim.
Karşıyakalı gazeteci, yazar Tufan Atakişi, Karşıyaka Yamanlar'a altın arayıcıların el attığına ilişkin duyumlar aldığına ilişkin kaygılarına sosyal medya hesabından duyurmuş...

Atakişi, "Bergama'ya dönmeyelim" diyerek İzmir ve Karşıyaka'yı yönetenlere sesleniyor...
İŞTE ATAKİŞİ'NİN O PAYLAŞIMI:  
İZMİR VE KARŞIYAKA'YI YÖNETENLERİ UYARIYORUM.
İŞ İŞTEN GEÇMEDEN KONUYA EL ATINIZ...

Yamanlar'da Altın Madeni olduğunu 2000'li yılların başında Hüseyin Rıfat'ın(1878-1954) Erkan Serçe'nin yayına hazırladığı Aydın Vilayeti 1330 (1914) Sene-i Malîyesi Ticaret Rehberi kitabında öğrenmiştim.
Daha sonra sevgili Cem Karagözlü'nün 2015 yılında yazdığı bir yazısında bir altın madeninden bahsettiği dikkatimi çekmişti. Hatta Ersin Doger hocama da sormuştum.
Şu aralar hazırladığım Karşıyaka kitabı ile ilgili yaptığım araştırmalar esnasında bu eski maden ocağının kurcalandığına dair bazı duyumlar aldım.
Yamanlar dağının eteklerindeki bu eski madenden altın çıkartılmak isteniyor ve bazı girişimler yapılıyor olabilir.
Yetkilileri buradan uyarıyorum. İş işten geçmeden bu konuya
el atsınlar. Yeni maden arama sahalarını takip etsinler.
Sonra Bergama'ya benzemeyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.