AK Parti İzmir Seçimden Sonrada Söz Verdiği Gibi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2019 - 17:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1182+ kez okundu.
 

AK Parti İzmir Seçimden Sonrada Söz Verdiği Gibi

AK Parti İzmir samimi projeleri ile yine farkını gösteriyor.
İzmir’in 30 ilçesinde eş zamanlı yürütülen ziyaretler vatandaşlardan tam not aldı Ak Parti İzmir’in başlattığı bu proje ile halkın sorunlarına anında müdahale çabası vatandaşa umut verdi Eş zamanlı başlatılan projeye  Ak Parti İzmir il yönetiminde bulunan Cenk Özen bu hafta Konak ilçesinde start verdi.  Her zaman vatandaş ile bir olmayı kendilerine şiar edindiklerini söyleyen Özen, birebir vatandaşlarımız ile olmak bizim asli görevimiz, bizde aslında görevimizi bu proje ile daha itinalı yapıyoruz dedi.  Bazen vatandaşların ısrarlı daveti üzerine onları kırmayan Özen bu proje esnasında  davet edilen evlere de girip çay içti.  Özen "vatandaşlarımızın bizleri kendilerinden görmesi ve mahallelerinin gençleri bilip ziyaret esnasında evlerine çağırması bizleri dahada mutlu ediyor, demekki onlardan biri olduğumuzu Ak Parti İzmir olarak  hissettirmişiz bu mutluluğu anlatmanın tarifi yok" dedi.  Ak Parti İzmir’in bu proje ile vatandaşın ayağına gidip her sıkıntısını birebir dinleme imkanı bulduğunu anlatan Özen, bu proje nin devam edeceği mesajını verdi. 
AK Parti İzmir samimi projeleri ile yine farkını gösteriyor.

İzmir’in 30 ilçesinde eş zamanlı yürütülen ziyaretler vatandaşlardan tam not aldı

Ak Parti İzmir’in başlattığı bu proje ile halkın sorunlarına anında müdahale çabası vatandaşa umut verdi

Eş zamanlı başlatılan projeye  Ak Parti İzmir il yönetiminde bulunan Cenk Özen bu hafta Konak ilçesinde start verdi. 

Her zaman vatandaş ile bir olmayı kendilerine şiar edindiklerini söyleyen Özen, birebir vatandaşlarımız ile olmak bizim asli görevimiz, bizde aslında görevimizi bu proje ile daha itinalı yapıyoruz dedi. 

Bazen vatandaşların ısrarlı daveti üzerine onları kırmayan Özen bu proje esnasında  davet edilen evlere de girip çay içti. 

Özen "vatandaşlarımızın bizleri kendilerinden görmesi ve mahallelerinin gençleri bilip ziyaret esnasında evlerine çağırması bizleri dahada mutlu ediyor, demekki onlardan biri olduğumuzu Ak Parti İzmir olarak  hissettirmişiz bu mutluluğu anlatmanın tarifi yok" dedi. 

Ak Parti İzmir’in bu proje ile vatandaşın ayağına gidip her sıkıntısını birebir dinleme imkanı bulduğunu anlatan Özen, bu proje nin devam edeceği mesajını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.