VOLKAN BERBER DİKKAT DEDİ VELİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2019 - 10:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1376+ kez okundu.
 

VOLKAN BERBER DİKKAT DEDİ VELİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU.

İYİ Parti Karşıyaka İlçe Teşkilat Başkanı Volkan BERBER Okulların açılmasıyla birlikte uyuşturucu satıcılarına Gündoğdu dedi.
Ailelere uyarıda bulundu.Çocuklarınıza dikkat edin okul çıkışına muhakkak her gün Olmasada 1gün gidin çağrısı yaptı. Uyuşturucu tacirlerine taviz vermeyen İzmir Emniyet Müdürlüğü, nün okul çıkışlarında kendi çocukları okuyormuş gibi özen gösterip zehir tacirlerine  darbe vurmalarını istiyoruz diyen BERBER velilerede şu uyarılarda bulundu artık kimin ne olduğu belli değil öğrenciler serbest kıyafet  giyiyor öğrencilerin aralarına sızmak çok kolay Devlet okulları acilen önlem almalı  ve siz veliler  takibi bırakmamalısınız dedi...
İYİ Parti Karşıyaka İlçe Teşkilat Başkanı Volkan BERBER Okulların açılmasıyla birlikte uyuşturucu satıcılarına Gündoğdu dedi.

Ailelere uyarıda bulundu.Çocuklarınıza dikkat edin okul çıkışına muhakkak her gün Olmasada 1gün gidin çağrısı yaptı.
Uyuşturucu tacirlerine taviz vermeyen İzmir Emniyet Müdürlüğü, nün okul çıkışlarında kendi çocukları okuyormuş gibi özen gösterip zehir tacirlerine  darbe vurmalarını istiyoruz diyen BERBER velilerede şu uyarılarda bulundu artık kimin ne olduğu belli değil öğrenciler serbest kıyafet  giyiyor öğrencilerin aralarına sızmak çok kolay Devlet okulları acilen önlem almalı  ve siz veliler  takibi bırakmamalısınız dedi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.