Tügva Buca Ege Bölge Birincisi oldu.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2019 - 15:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2351+ kez okundu.
 

Tügva Buca Ege Bölge Birincisi oldu.

TÜGVA Buca İlçe Temsilciliği ,Yiğit ASLANATA öncülüğünde ,Ege Bölge birinciliği ve Türkiye’de en iyi ilçeler arasında yerini aldı.
Yiğit ASLANATA  TÜGVA Buca İlçe Temsilciliğini aldığı günden itibaren yaptığı hizmetlerle adından  çokça söz ettirdi. Tügva Buca’da Gençlere hizmet ediyor TÜGVA BUCA yaz okulu hedeflediği rakama ulaşıyor. TÜGVA Buca yaz okulu programını sonlandırdı Gibi haberlere konu olan onlarca hizmeti başaran TÜGVA Buca İlçe Temsilciliği ,bu başarıların sonuçunda Ege Bölge birinciliğini de  kazandı . Yiğit ASLANATA Ege Bölge birinciliği ve Türkiye’de en iyi ilçeler arasına girme başarısını sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı ile yayınladı . ASLANATA ; Kurucusu olmamızın nasip olduğu TÜGVA Buca İlçe Temsilciliğimiz 3 İlçe Temsilcileri kampında Ege Bölge birinciliği ve Türkiye’de en iyi ilçeler arasında yerini aldı. TÜGVA Buca yönetiminde ve programlarında bizlerin yanında olan destekleyen ve mücadelemizde bizimle birlikte ter döken tüm ekip arkadaşlarımıza,kurum amirlerimize teşekkür ediyorum.   TÜGVA İzmir il Temsilcimiz Mesut Öndeş ve yönetimine, Tüm ilçe temsilcilerimiz ve yönetimlerine, Ayrıca proje ve faaliyetlerimizi maddi ve manevi destekleyen Bucamızın büyüklerine teşekkür ederiz.  Yeni dönemde daha büyük bir heyecanla Gençler için hizmet etmeye devam edeceğiz...dedi Habergündemim Ailesi olarak  kendilerine hizmetleri adına Teşekkür ederken ,bundan sonra yapacağı çalışmalar da muvaffakiyetler dileriz ...
TÜGVA Buca İlçe Temsilciliği ,Yiğit ASLANATA öncülüğünde ,Ege Bölge birinciliği ve Türkiye’de en iyi ilçeler arasında yerini aldı.

Yiğit ASLANATA  TÜGVA Buca İlçe Temsilciliğini aldığı günden itibaren yaptığı hizmetlerle adından  çokça söz ettirdi.

Tügva Buca’da Gençlere hizmet ediyor

TÜGVA BUCA yaz okulu hedeflediği rakama ulaşıyor.

TÜGVA Buca yaz okulu programını sonlandırdı

Gibi haberlere konu olan onlarca hizmeti başaran TÜGVA Buca İlçe Temsilciliği ,bu başarıların sonuçunda Ege Bölge birinciliğini de  kazandı .

Yiğit ASLANATA Ege Bölge birinciliği ve Türkiye’de en iyi ilçeler arasına girme başarısını sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı ile yayınladı .

ASLANATA ; Kurucusu olmamızın nasip olduğu TÜGVA Buca İlçe Temsilciliğimiz 3 İlçe Temsilcileri kampında Ege Bölge birinciliği ve Türkiye’de en iyi ilçeler arasında yerini aldı.

TÜGVA Buca yönetiminde ve programlarında bizlerin yanında olan destekleyen ve mücadelemizde bizimle birlikte ter döken tüm ekip arkadaşlarımıza,kurum amirlerimize teşekkür ediyorum.
 
TÜGVA İzmir il Temsilcimiz Mesut Öndeş ve yönetimine, Tüm ilçe temsilcilerimiz ve yönetimlerine, Ayrıca proje ve faaliyetlerimizi maddi ve manevi destekleyen Bucamızın büyüklerine teşekkür ederiz. 

Yeni dönemde daha büyük bir heyecanla Gençler için hizmet etmeye devam edeceğiz...dedi

Habergündemim Ailesi olarak  kendilerine hizmetleri adına Teşekkür ederken ,bundan sonra yapacağı çalışmalar da muvaffakiyetler dileriz ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.