Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Atay’a doğum günü sürprizi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2019 - 11:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1563+ kez okundu.
 

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Atay’a doğum günü sürprizi

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Atay’a Mesai Arkadaşları Tarafından Doğum Günü Sürprizi Yapıldı.
Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Atay’a mesai arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Atay 40’ıncı yaşını mesai arkadaşları ile birlikte kutladı. Makam odasında sürpriz yapan müdürlük personeli, Atay’a tüm sevdikleri ile birlikte daha nice sağlık ve mutluluk dolu yıllar diledi. Doğum gününü unutmayarak sürpriz yapan mesai arkadaşlarına teşekkür eden Atay, “Beni çok mutlu ettiler. Tüm güzel dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuşarak doğum günü pastasını kesti.
Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Atay’a Mesai Arkadaşları Tarafından Doğum Günü Sürprizi Yapıldı.

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Atay’a mesai arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Sultanhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Atay 40’ıncı yaşını mesai arkadaşları ile birlikte kutladı. Makam odasında sürpriz yapan müdürlük personeli, Atay’a tüm sevdikleri ile birlikte daha nice sağlık ve mutluluk dolu yıllar diledi. Doğum gününü unutmayarak sürpriz yapan mesai arkadaşlarına teşekkür eden Atay, “Beni çok mutlu ettiler. Tüm güzel dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuşarak doğum günü pastasını kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.