Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresinden Gövde Gösterisi

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2019 - 14:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2030+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresinden Gövde Gösterisi

Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da yapıldı. "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen kongrede konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, "Film bitti sanmayın, film daha yeni başlıyor" dedi.
Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da Arena Spor Salon'unda 81 ilden gelen delegelerin ve vatandaşların katılımıyla düzenlendi. Gövde gösterisine dönüşen kongrede konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi. Erbakan "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen kongrede yaptığı konuşmada tarım ve hayvancılıktan, eğitim sisteminde yapcakları yeni düzenlemelere kadar bütün konulara değindi.  Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan ve Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile yabancı ülkelerin misyon temsilcileri de katıldı. Erbakan, "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen Yeniden Refah Partisi 1'inci Olağan Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, mazlumlara, gariplere, ezilenlere umut; Türkiye, İslam alemi ve adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi. Türkiye'deki ekonomik sorunları bitirecek projelere sahip olduklarını ifade eden Genel Başkan Fatih Erbakan, şunları kaydetti: "Siyaset, bütün insanlığın kurtuluşu için zalimin zulmüne 'dur' demek, mazlumların, ezilenlerin, gariplerin haklarını korumak için yapılırsa ibadet olur. İşte bizim siyasetimiz böyle bir siyasettir. Biz petrol, çimento, borç, faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini uygulayacağız. Türkiye, komşu ülkelerden uzak yerlerden tarım ve hayvancılık ihtiyaçlarını karşılıyor. Biz bütün bölge ülkelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak potansiyele sahibiz. Tarım ve hayvancılığı en güçlü şekilde destekleyeceğiz." Erbakan, Türkiye'de huzur ve barışın adaletle sağlanacağını vurgulayarak, iktidara gelmeleri halinde haklının güçlü olduğu bir yargı düzeni oluşturacaklarını belirterek "Bütün insanlarımıza din, dil, ırk ayrımını gözetmeksizin hizmet edeceğiz. Biz vatandaşımızı Türk-Kürt, Alevi-Sünni, dindar-laik olarak ayırmayacağız" diyen Erbakan, ayrıca eğitim sisteminde de düzenlemeler yapmayı planladıklarını kaydetti. Fatih Erbakan'ın tek aday olarak girdiği kongrede kayıtlı bin 117 delegeden geçerli 978'i oyu ile yeniden Genel Başkan seçildi. Haber : Murat MARAP
Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da yapıldı. "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen kongrede konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, "Film bitti sanmayın, film daha yeni başlıyor" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da Arena Spor Salon'unda 81 ilden gelen delegelerin ve vatandaşların katılımıyla düzenlendi. Gövde gösterisine dönüşen kongrede konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi.

Erbakan "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen kongrede yaptığı konuşmada tarım ve hayvancılıktan, eğitim sisteminde yapcakları yeni düzenlemelere kadar bütün konulara değindi. 

Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan ve Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile yabancı ülkelerin misyon temsilcileri de katıldı.

Erbakan, "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen Yeniden Refah Partisi 1'inci Olağan Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, mazlumlara, gariplere, ezilenlere umut; Türkiye, İslam alemi ve adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi.

Türkiye'deki ekonomik sorunları bitirecek projelere sahip olduklarını ifade eden Genel Başkan Fatih Erbakan, şunları kaydetti:

"Siyaset, bütün insanlığın kurtuluşu için zalimin zulmüne 'dur' demek, mazlumların, ezilenlerin, gariplerin haklarını korumak için yapılırsa ibadet olur. İşte bizim siyasetimiz böyle bir siyasettir. Biz petrol, çimento, borç, faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini uygulayacağız. Türkiye, komşu ülkelerden uzak yerlerden tarım ve hayvancılık ihtiyaçlarını karşılıyor. Biz bütün bölge ülkelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak potansiyele sahibiz. Tarım ve hayvancılığı en güçlü şekilde destekleyeceğiz."



Erbakan, Türkiye'de huzur ve barışın adaletle sağlanacağını vurgulayarak, iktidara gelmeleri halinde haklının güçlü olduğu bir yargı düzeni oluşturacaklarını belirterek "Bütün insanlarımıza din, dil, ırk ayrımını gözetmeksizin hizmet edeceğiz. Biz vatandaşımızı Türk-Kürt, Alevi-Sünni, dindar-laik olarak ayırmayacağız" diyen Erbakan, ayrıca eğitim sisteminde de düzenlemeler yapmayı planladıklarını kaydetti.


Fatih Erbakan'ın tek aday olarak girdiği kongrede kayıtlı bin 117 delegeden geçerli 978'i oyu ile yeniden Genel Başkan seçildi.


Haber : Murat MARAP

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.