Merdivenden düşerek yaralandıktan 4 gün sonra hayatını kaybetti

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2019 - 10:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2177+ kez okundu.
 

Merdivenden düşerek yaralandıktan 4 gün sonra hayatını kaybetti

Bir Çocuk Babası Mehmet Zafer Payzin Merdivenden Düştü, 4 Gün Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti.
İzmir’in Konak ilçesinde merdivenden düşerek yaralanan bir kişi 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde Konak ilçesi Hatay semtindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, alkol aldıktan sonra evine dönen 1 çocuk babası Mehmet Cüneyt Payzin, dengesini kaybederek merdivenden düştü. Başından darbe alarak yaralanan Payzin için eşi olay yerine ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri yaralıyı özel bir hastaneye kaldırdı. Burada 4 gündür tedavi altında olan Mehmet Zafer Payzin, hayatını kaybetti. Payzin’in ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.
Bir Çocuk Babası Mehmet Zafer Payzin Merdivenden Düştü, 4 Gün Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti.

İzmir’in Konak ilçesinde merdivenden düşerek yaralanan bir kişi 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde Konak ilçesi Hatay semtindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, alkol aldıktan sonra evine dönen 1 çocuk babası Mehmet Cüneyt Payzin, dengesini kaybederek merdivenden düştü. Başından darbe alarak yaralanan Payzin için eşi olay yerine ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri yaralıyı özel bir hastaneye kaldırdı. Burada 4 gündür tedavi altında olan Mehmet Zafer Payzin, hayatını kaybetti.

Payzin’in ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.