Şehit mezarına Türk bayrağı diktiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2019 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1886+ kez okundu.
 

Şehit mezarına Türk bayrağı diktiler

Köy Mezarlığında Bulunan Şehit Mezarına Türk Bayrağı Diktiler
Kütahya’nın Emet ilçesi Gürpınar köyü mezarlığında bulunan şehit mezarına Türk bayrağı dikildi. Emet ilçesi Gürpınar köyünde bulunan şehit Mustafa Dal’ın mezarında Türk bayrağı olmamasının kendileri tarafından büyük bir eksiklik olarak görüldüğünü belirten ECDAT Derneği Başkanı Ali Duyan, ’’Şehidimiz Mustafa Dal’ın kabrine bayrak direği dikmek ve göndere bayrağımızı çekmek bize nasip oldu. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz’’ diye konuştu.
Köy Mezarlığında Bulunan Şehit Mezarına Türk Bayrağı Diktiler

Kütahya’nın Emet ilçesi Gürpınar köyü mezarlığında bulunan şehit mezarına Türk bayrağı dikildi.

Emet ilçesi Gürpınar köyünde bulunan şehit Mustafa Dal’ın mezarında Türk bayrağı olmamasının kendileri tarafından büyük bir eksiklik olarak görüldüğünü belirten ECDAT Derneği Başkanı Ali Duyan, ’’Şehidimiz Mustafa Dal’ın kabrine bayrak direği dikmek ve göndere bayrağımızı çekmek bize nasip oldu. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.