Hisarcık’ta veli iletişim semineri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2019 - 10:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1530+ kez okundu.
 

Hisarcık’ta veli iletişim semineri

Hisarcık’ta Veli İletişim Semineri
Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet İlkokulunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Veli İletişim Programı kapsamında ilk toplantı gerçekleştirildi. Okulun salonunda yapılan 1.sınıf öğrenci velilerinin katıldığı toplantıda, Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu tarafından, Veli İletişim Programının tanıtımı yapıldı. Sonrasında okul tanıtımı yapılan toplantıya, öğrenciler ile ilgili iş ve işlemler hakkında velilere bilgi aktarımı, "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" konusunda bilgi paylaşımı yapıldı. Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, her ay gerçekleştirilecek ve farklı konularda bilgiler verilecek toplantılara, velilerin katılmalarını rica etti.
Hisarcık’ta Veli İletişim Semineri

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet İlkokulunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Veli İletişim Programı kapsamında ilk toplantı gerçekleştirildi.

Okulun salonunda yapılan 1.sınıf öğrenci velilerinin katıldığı toplantıda, Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu tarafından, Veli İletişim Programının tanıtımı yapıldı. Sonrasında okul tanıtımı yapılan toplantıya, öğrenciler ile ilgili iş ve işlemler hakkında velilere bilgi aktarımı, "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, her ay gerçekleştirilecek ve farklı konularda bilgiler verilecek toplantılara, velilerin katılmalarını rica etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.