‘Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’nu Sebahat Akpınar kazandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2019 - 10:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2135+ kez okundu.
 

‘Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’nu Sebahat Akpınar kazandı

(sağda) Simav Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz ‘cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’nu Sebahat Akpınar Kazandı
Simav İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü atletizm antrenörü Milli atlet Sebahat Akpınar’ın, İzmir’de katıldığı ‘Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’nda birinci olduğu bildirildi. Milli atlet ve atletizm antrenörü Sebahat Akpınar, İzmir’de 13’üncüsü düzenlenen 10 kilometrelik Cumhuriyet şehitleri ulusal koşusunu kazanmanın mutluluğunu yaşadığını, spor adına yapılan tüm etkinliklerin birer kazanım olduğunu belirtti. Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, 23 Aralık 2019 tarihinde İzmir’de yapılan koşuda birinci olarak kupa alan Milli antrenör Sebahat Akpınar’ı tebrik ederek, sürdürülebilir başarılar diledi.
(sağda) Simav Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz ‘cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’nu Sebahat Akpınar Kazandı

Simav İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü atletizm antrenörü Milli atlet Sebahat Akpınar’ın, İzmir’de katıldığı ‘Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’nda birinci olduğu bildirildi.

Milli atlet ve atletizm antrenörü Sebahat Akpınar, İzmir’de 13’üncüsü düzenlenen 10 kilometrelik Cumhuriyet şehitleri ulusal koşusunu kazanmanın mutluluğunu yaşadığını, spor adına yapılan tüm etkinliklerin birer kazanım olduğunu belirtti.

Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, 23 Aralık 2019 tarihinde İzmir’de yapılan koşuda birinci olarak kupa alan Milli antrenör Sebahat Akpınar’ı tebrik ederek, sürdürülebilir başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.