İZMİDER GENEL KURUL İLANI YAYINLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2020 - 09:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1978+ kez okundu.
 

İZMİDER GENEL KURUL İLANI YAYINLADI

İzmir Belediye çalışanları yardımlaşma Derneği kurul ilanını yayınladı.
İZMİDER GENEL KURUL İLANI  İzmir belediye çalışanları yardımlaşma derneğimiz ilk genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. 7 şubat 2020 tarihinde saat 12.00 da Konak mah. Rahman mücubir sokak Salihağa işhanı no:701 de deenek merkezimizde aşağıda yazılı gündeme göre kurul yapılacaktır. Belirtilen gün salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde 14.02.2020 tarihinde aynı adres, aynı gündem ve aynı saatte tekrar toplanılacaktır.  Gündemler; 1-Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı  2-Divan teşekkülü, Geçici yönetim Kurulunun raporlarının okunması ve ibrası 3-Yönetim ve Denetim kurulunun seçimi  4-Dilek, Temenniler ve Kapanış                                                                                            YÖNETİM KURULU 
İzmir Belediye çalışanları yardımlaşma Derneği kurul ilanını yayınladı.

İZMİDER GENEL KURUL İLANI 
İzmir belediye çalışanları yardımlaşma derneğimiz ilk genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. 7 şubat 2020 tarihinde saat 12.00 da Konak mah. Rahman mücubir sokak Salihağa işhanı no:701 de deenek merkezimizde aşağıda yazılı gündeme göre kurul yapılacaktır.
Belirtilen gün salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde 14.02.2020 tarihinde aynı adres, aynı gündem ve aynı saatte tekrar toplanılacaktır. 
Gündemler;
1-Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı 
2-Divan teşekkülü, Geçici yönetim Kurulunun raporlarının okunması ve ibrası
3-Yönetim ve Denetim kurulunun seçimi 
4-Dilek, Temenniler ve Kapanış 
                                                                                          YÖNETİM KURULU 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.