Polis cezaevi firarisini evinde yakaladı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 16:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2569+ kez okundu.
 

Polis cezaevi firarisini evinde yakaladı

Manisa’da cezaevi firarisi bir şüpheli polis ekiplerince düzenlenen baskınla evinde yakalandı.
Manisa’da cezaevi firarisi bir şüpheli polis ekiplerince düzenlenen baskınla evinde yakalandı. Manisa’da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından “Basit yaralama ve tutuklunun kaçması” suçlarından aranan ve hakkında 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Serhat B.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında Serhat B.’nin Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi’nde bulunan evinde olduğunu belirlendi. Firarinin yakalanması amacıyla eve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Evin etrafını ablukaya alan polis ekipleri, düzenlenen operasyonda Serhat B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serhat B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Manisa’da cezaevi firarisi bir şüpheli polis ekiplerince düzenlenen baskınla evinde yakalandı.

Manisa’da cezaevi firarisi bir şüpheli polis ekiplerince düzenlenen baskınla evinde yakalandı.

Manisa’da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından “Basit yaralama ve tutuklunun kaçması” suçlarından aranan ve hakkında 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Serhat B.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında Serhat B.’nin Şehzadeler ilçesine bağlı Kuşlubahçe Mahallesi’nde bulunan evinde olduğunu belirlendi. Firarinin yakalanması amacıyla eve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Evin etrafını ablukaya alan polis ekipleri, düzenlenen operasyonda Serhat B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serhat B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.