Ferhat DURUR Regaib Kandili Mesajı yayınladı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 15:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1631+ kez okundu.
 

Ferhat DURUR Regaib Kandili Mesajı yayınladı

Ferhat DURUR Regaib Kandili Mesajı yayınladı;
Hidayet ve rahmet kaynağı olan, Kurân-ı Kerîm’in indirildiği Ramazan ayının yaklaştığını müjdeleyen mübarek aylarla buluşmanın saadetini yaşarken; Üç ayların manevi iklimine girdiğimizin de müjdesini veren Regaib Kandili'ni idrak edebilmenin sevincine ve huzuruna bir kez daha nail olacağız. Milletimizin ‘kandil” olarak adlandırdığı bu geceler, gönül evlerimizi aydınlatan ışıklardır. Regaib Kandili, Yüce Allah’ın af ve mağfiretinin istendiği, umut, huzur ve ilahî müjdelerle dolu olan bir gecedir. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü davrandığı bu üç ayların ve kandil günlerinin sevgi ve saygı ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum. Bu manevi iklim zamanlarını fırsat bilerek başta anne-babamız olmak üzere akrabalarımızla, komşularımızla, arkadaşlarımızla münasebetlerimizi güçlendirmeli; birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmalı; aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı; aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine gayret göstermeliyiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin ve tüm İslam Âleminin, Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.                   Ferhat DURUR  Çözüm Sen Genel Bşk.Yrd.                         Tüketiciler Birliği İzmir Şube Bşk.Yrd
Ferhat DURUR Regaib Kandili Mesajı yayınladı;

Hidayet ve rahmet kaynağı olan, Kurân-ı Kerîm’in indirildiği Ramazan ayının yaklaştığını müjdeleyen mübarek aylarla buluşmanın saadetini yaşarken; Üç ayların manevi iklimine girdiğimizin de müjdesini veren Regaib Kandili'ni idrak edebilmenin sevincine ve huzuruna bir kez daha nail olacağız.

Milletimizin ‘kandil” olarak adlandırdığı bu geceler, gönül evlerimizi aydınlatan ışıklardır. Regaib Kandili, Yüce Allah’ın af ve mağfiretinin istendiği, umut, huzur ve ilahî müjdelerle dolu olan bir gecedir.

İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü davrandığı bu üç ayların ve kandil günlerinin sevgi ve saygı ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum.

Bu manevi iklim zamanlarını fırsat bilerek başta anne-babamız olmak üzere akrabalarımızla, komşularımızla, arkadaşlarımızla münasebetlerimizi güçlendirmeli; birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmalı; aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı; aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine gayret göstermeliyiz.

Bu vesileyle hemşehrilerimizin ve tüm İslam Âleminin, Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.                 
 Ferhat DURUR 

Çözüm Sen Genel Bşk.Yrd.                         Tüketiciler Birliği İzmir Şube Bşk.Yrd

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.