Muhsine KAHVECİ kandil mesajı yayınladı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 15:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2825+ kez okundu.
 

Muhsine KAHVECİ kandil mesajı yayınladı

Tüm Sağlık ve Sosyal hizmetler İşçileri sendikası Genel Başkanı Muhsine KAHVECİ, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Muhsine KAHVECİ mesajında; “Dinimizde Recep, Şaban ve Ramazan olarak bilinen ve üç ayların başlangıcını müjdeleyen, Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Hayatımıza feyiz, lütuf ve inayet kazandıran üç aylar içinde yer alan kandiller, yaratılış gayemizi düşünmemiz için son derece değerli fırsatlardır. Bu önemli geceleri; doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüştürebiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan Regaip Kandilinin başta Ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini dilerim.’ dedi.  Muhsine KAHVECİ Tüm Sağlık ve Sosyal hizmetler İşçileri sendikası. Genel BAŞKANI
Tüm Sağlık ve Sosyal hizmetler İşçileri sendikası Genel Başkanı Muhsine KAHVECİ, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Muhsine KAHVECİ mesajında;

“Dinimizde Recep, Şaban ve Ramazan olarak bilinen ve üç ayların başlangıcını müjdeleyen, Regaip Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Hayatımıza feyiz, lütuf ve inayet kazandıran üç aylar içinde yer alan kandiller, yaratılış gayemizi düşünmemiz için son derece değerli fırsatlardır. Bu önemli geceleri; doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüştürebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan Regaip Kandilinin başta Ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini dilerim.’ dedi.

 Muhsine KAHVECİ Tüm Sağlık ve Sosyal hizmetler İşçileri sendikası. Genel BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.