İhsaniye’de milli şair anıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 16:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2131+ kez okundu.
 

İhsaniye’de milli şair anıldı

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’ U ANMA GÜNÜ PROGRAMI İHSANİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUNDA, İHSANİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİ.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda, İhsaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleşti. Programa; İhsaniye Kaymakamı Semih Doğanoğlu, Belediye Başkan Vekili Veli Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sarıtaş, İhsaniye MHP İlçe Başkanı Şaban Çabuk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını İhsaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Serdar Üstüntaş yaptı. Üstüntaş, konuşmasında, 12 Mart İstiklal Marşının kabulüne dikkat çekerek sözlerini Mehmet Akif Ersoy’un "Allah Bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın" diye tamamladı. Program öğrencilerin şiir okuması ve gösteri yapmasıyla son buldu.
12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’ U ANMA GÜNÜ PROGRAMI İHSANİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUNDA, İHSANİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİ.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda, İhsaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleşti.

Programa; İhsaniye Kaymakamı Semih Doğanoğlu, Belediye Başkan Vekili Veli Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sarıtaş, İhsaniye MHP İlçe Başkanı Şaban Çabuk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını İhsaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Serdar Üstüntaş yaptı. Üstüntaş, konuşmasında, 12 Mart İstiklal Marşının kabulüne dikkat çekerek sözlerini Mehmet Akif Ersoy’un "Allah Bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın" diye tamamladı.

Program öğrencilerin şiir okuması ve gösteri yapmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.