Mimar Cengiz Bektaş hayatını kaybetti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 16:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2617+ kez okundu.
 

Mimar Cengiz Bektaş hayatını kaybetti

MİMAR CENGİZ BEKTAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Türk yüksek mimar, mühendis, ozan Cengiz Bektaş İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Son olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Bölge Müzesi’ni çizerek proje danışmanlığı yapan Bektaş’ın şeker hastalığına bağlı kalp yetmezliği ve yaşlılıktan kaynaklı çoklu organ yetmezliği nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi.
MİMAR CENGİZ BEKTAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Türk yüksek mimar, mühendis, ozan Cengiz Bektaş İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Son olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Bölge Müzesi’ni çizerek proje danışmanlığı yapan Bektaş’ın şeker hastalığına bağlı kalp yetmezliği ve yaşlılıktan kaynaklı çoklu organ yetmezliği nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.