Aydın’da sosyal mesafeye bariyerli önlem

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 09:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2043+ kez okundu.
 

Aydın’da sosyal mesafeye bariyerli önlem

AYDIN’DA SOSYAL MESAFEYE BARİYERLİ ÖNLEM
Korona virüs salgınına karşı Aydın’da banka önlerinde oluşan uzun kuyruklarda sosyal mesafeyi korumak amacıyla demir bariyerler yerleştirildi. Tüm dünyayı etkileyen Korona virüs salgınına karşı Aydın’da sosyal mesafeyi korumak için tedbirler uygulanmaya devam ediyor. Banka önlerinde vatandaşların oluşturduğu uzun kuyruklarda sosyal mesafe kuralı zaman zaman ihlal ediliyor. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların banka önlerinde oluşturduğu uzun kuyruklarda sosyal mesafeyi önlemek için demir bariyerler yerleştirdi. Polis ekipleri ayrıca sosyal mesafe kuralının uygulanması için vatandaşlara sık sık uyarılarda bulunuyor. Demir bariyerli önlemin vatandaşların diğer yoğunluk oluşturduğu alanlarda da uygulanacağı öğrenildi.
AYDIN’DA SOSYAL MESAFEYE BARİYERLİ ÖNLEM

Korona virüs salgınına karşı Aydın’da banka önlerinde oluşan uzun kuyruklarda sosyal mesafeyi korumak amacıyla demir bariyerler yerleştirildi.

Tüm dünyayı etkileyen Korona virüs salgınına karşı Aydın’da sosyal mesafeyi korumak için tedbirler uygulanmaya devam ediyor. Banka önlerinde vatandaşların oluşturduğu uzun kuyruklarda sosyal mesafe kuralı zaman zaman ihlal ediliyor. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların banka önlerinde oluşturduğu uzun kuyruklarda sosyal mesafeyi önlemek için demir bariyerler yerleştirdi. Polis ekipleri ayrıca sosyal mesafe kuralının uygulanması için vatandaşlara sık sık uyarılarda bulunuyor. Demir bariyerli önlemin vatandaşların diğer yoğunluk oluşturduğu alanlarda da uygulanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.