Yol kenarındaki yöresel ürün tezgahları kaldırılıyor

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2020 - 11:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2868+ kez okundu.
 

Yol kenarındaki yöresel ürün tezgahları kaldırılıyor

SANDIKLI’DA YÖRESEL ÜRÜNLER SATAN YOL KENARINDAKİ SATICILAR DENETLENDİ ,KORONO VİRÜS COVİT-19 A KARŞI UYARILDI
Sandıklı-Antalya karayolunda bulunan ve yöresel ürünler satan seyyar satıcıların tezgahlarını ikinci bir emre kadar kaldırmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Sandıklı Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Korono virüsü Covid-19 virüsüyle mücadele kapsamında, Sandıklı-Antalya karayolunda bulunan yöresel ürünler satan seyyar satıcıların tezgahlarını ikinci bir emre kadar kaldırmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Yapılan uyarılarda salgın hastalıkla mücadele kapsamında açıkta gıda maddesi satılmamasına dair İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda bundan böyle ana yol kenarında açıkta gıda maddesi satışı yapılamayacağı ilgililere tebliğ edilerek tezgahların kaldırılması istendi.
SANDIKLI’DA YÖRESEL ÜRÜNLER SATAN YOL KENARINDAKİ SATICILAR DENETLENDİ ,KORONO VİRÜS COVİT-19 A KARŞI UYARILDI

Sandıklı-Antalya karayolunda bulunan ve yöresel ürünler satan seyyar satıcıların tezgahlarını ikinci bir emre kadar kaldırmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Sandıklı Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Korono virüsü Covid-19 virüsüyle mücadele kapsamında, Sandıklı-Antalya karayolunda bulunan yöresel ürünler satan seyyar satıcıların tezgahlarını ikinci bir emre kadar kaldırmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Yapılan uyarılarda salgın hastalıkla mücadele kapsamında açıkta gıda maddesi satılmamasına dair İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda bundan böyle ana yol kenarında açıkta gıda maddesi satışı yapılamayacağı ilgililere tebliğ edilerek tezgahların kaldırılması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.