İstanbul’da evlere dadanan kadın hırsızlar yakalandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2022 - 13:47, Güncelleme: 05.11.2022 - 13:47 1319+ kez okundu.
 

İstanbul’da evlere dadanan kadın hırsızlar yakalandı

İstanbul’da evlere dadanan kadın hırsızlar yakalandı
İstanbul’da 4 farklı ilçede farklı tarihlerde evden hırsızlık olayına karışan 2 kadın, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edilirken, 108 suç kaydı bulunan kadının hırsızlık için girdiği evden çıktıktan sonra sokakta hiçbir şey olmamış gibi yürüdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şişli, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir’de farklı tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili şüpheliler Pınar U. ve Fatma F., polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine getirildi. Gözaltına alınan Pınar U.’nun 108 suç kaydı, Fatma F.’nin 11 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 2 şüpheli kadın adliyeye sevk edildi. Öte yandan, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin hırsızlık için girdiği evden çaldığı malzemeler ile sokakta yürüdüğü ve hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlar sergilediği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul’da evlere dadanan kadın hırsızlar yakalandı

İstanbul’da 4 farklı ilçede farklı tarihlerde evden hırsızlık olayına karışan 2 kadın, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edilirken, 108 suç kaydı bulunan kadının hırsızlık için girdiği evden çıktıktan sonra sokakta hiçbir şey olmamış gibi yürüdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Şişli, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir’de farklı tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili şüpheliler Pınar U. ve Fatma F., polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine getirildi. Gözaltına alınan Pınar U.’nun 108 suç kaydı, Fatma F.’nin 11 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 2 şüpheli kadın adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin hırsızlık için girdiği evden çaldığı malzemeler ile sokakta yürüdüğü ve hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlar sergilediği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.