İzmir Büyükşehir'den inovasyon kampına davet

EGE HABERLERİ 04.11.2023 - 23:57, Güncelleme: 04.11.2023 - 23:57 3523+ kez okundu.
 

İzmir Büyükşehir'den inovasyon kampına davet

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tüm üniversite öğrencilerini 'Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI'na davet etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ve Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliğinde "Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI" düzenlenecek. Tüm üniversite öğrencilerine açık olan kampta; kent sorunlarına çözüm bulmak, yaratıcı ve yenilikçi projeler üretmek hedefleniyor. Başvurular https://t.co/gHExji4sQ3 internet adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Kente katkıda bulunmak isteyen gençleri, kampa davet eden Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından ise şu ifadelere yer verildi: "Belediyemizin, İYTE ve Genç Başarı Eğitim Vakfı ile düzenlediği 'Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI' kent sorunlarına çözüm aramak, yaratıcı ve yenilikçi projeler üretmek isteyen gençleri davet ediyor! Kamp tüm üniversitelilere açıktır."
İzmir Büyükşehir Belediyesi, tüm üniversite öğrencilerini 'Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI'na davet etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ve Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliğinde "Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI" düzenlenecek. Tüm üniversite öğrencilerine açık olan kampta; kent sorunlarına çözüm bulmak, yaratıcı ve yenilikçi projeler üretmek hedefleniyor.

Başvurular https://t.co/gHExji4sQ3 internet adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Kente katkıda bulunmak isteyen gençleri, kampa davet eden Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından ise şu ifadelere yer verildi:

"Belediyemizin, İYTE ve Genç Başarı Eğitim Vakfı ile düzenlediği 'Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI' kent sorunlarına çözüm aramak, yaratıcı ve yenilikçi projeler üretmek isteyen gençleri davet ediyor! Kamp tüm üniversitelilere açıktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.