İzmir'de akıl almaz olay!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2018 - 11:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1525+ kez okundu.
 

İzmir'de akıl almaz olay!

İzmir'de akıl almaz olay... İzmir Şirinyer'de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızını bakıcıya bıraktı. İşte devamına Müge Anlı'da yaşanan olaylar...
İzmir'de akıl almaz olay... İzmir Şirinyer'de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızını bakıcıya bıraktı. İşte devamına Müge Anlı'da yaşanan olaylar...  İzmir Şirinyer'de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızını bakıcıya bıraktı. Aysun Yıldırım, babasının kızını gelip almasını bekledi ancak aradan 2 ay geçti. Küçük Masal'ı babası dâhil hiç kimse aramadı. Başına kötü bir şey gelmesi endişesi taşıyan Aysun Yıldırım, Masal'ın ailesini bulabilmek için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Yaşananları anlatan bakıcı Yıldırım; "Masal'ı çok seviyorum. Ona bakarım ama bu çocuk kimin çocuğu? Ailesi kim? Hiçbir şey bilmiyorum. Yolda bir polis çevirse kendimi nasıl anlatırım? Doktora bile götüremiyorum" dedi. ''YILLAR ÖNCE ONU EVLATLIKTAN REDDETTİK'' O andan sonra arama çalışmalarına başlayan Müge Anlı'nın ulaştığı bilgiler dudak uçuklattı. Baba Mehmet Süzer'in dolandırıcılık suçu nedeniyle polis tarafından arandığı ortaya çıktı. Müge Anlı'yı arayan Süzer'in annesi, yıllar önce oğlunu evlatlıktan reddettiğini dile getirerek; "Mehmet'in iki çocuğu daha var. Onlara baktık, büyüttük. Bir torunumuz daha olduğunu bilmiyorduk. Onda her türlü pislik var. Biz yıllar önce onu evlatlıktan reddettik" diye konuştu. Çocuk bakıcı Aysun Yıldırım, babası tarafından kendisine bırakılan Masal'ın ailesini aramak için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Seyhan Gül Yaman ise bakıcısının götürdüğünü söylediği kızını aramak Müge Anlı stüdyosundaydı. Müge Anlı iki kadının da yüzünü güldürdü. Atv ekranında sayısız başarıya imza atan Müge Anlı, aynı anda iki mucizeye birden imza attı. Aysun Yıldırım, babası tarafından 2 ay önce kendisine bırakılan Masal'ın yakınlarını arıyordu. Seyhan Gül Yaman ise 6 yıl önce bakıcıya bıraktığı ve bir daha ulaşamadığı kızı Yağmur'u arıyordu. ''70 YAŞINDAYIM, MASAL'A DA BAKACAĞIM'' Müge Anlı, yaptığı araştırmayla küçük Masal'ın babaannesi Sabiha Süzer'i buldu. Torununu Müge Anlı'da gören babaanne stüdyoya koştu. Torununu almaya geldiğini söyleyen babaanne Süzer; "Mehmet'le görüşmüyoruz. Bir kadınla evlenip boşanmış. Masal o kadından olan çocuğu. Bir torunumuz olduğunu bilmiyorduk. Önceki eşinden 2 çocuğu daha var. İkisine de ben baktım. 70 yaşımdayım. Masal'a da bakacağım" dedi. Babaanne-torun ilk kez Müge Anlı stüdyosunda kucaklaştı.  
İzmir'de akıl almaz olay... İzmir Şirinyer'de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızını bakıcıya bıraktı. İşte devamına Müge Anlı'da yaşanan olaylar...

İzmir'de akıl almaz olay... İzmir Şirinyer'de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızını bakıcıya bıraktı. İşte devamına Müge Anlı'da yaşanan olaylar... 

İzmir Şirinyer'de yaşayan Aysun Yıldırım, bir süredir 2 yaşındaki Masal adlı kız çocuğuna bakıcılık yapıyordu. Babası Mehmet Süzer, 2 ay önce gelip kızını bakıcıya bıraktı. Aysun Yıldırım, babasının kızını gelip almasını bekledi ancak aradan 2 ay geçti. Küçük Masal'ı babası dâhil hiç kimse aramadı.

Başına kötü bir şey gelmesi endişesi taşıyan Aysun Yıldırım, Masal'ın ailesini bulabilmek için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Yaşananları anlatan bakıcı Yıldırım; "Masal'ı çok seviyorum. Ona bakarım ama bu çocuk kimin çocuğu? Ailesi kim? Hiçbir şey bilmiyorum. Yolda bir polis çevirse kendimi nasıl anlatırım? Doktora bile götüremiyorum" dedi.

''YILLAR ÖNCE ONU EVLATLIKTAN REDDETTİK''

O andan sonra arama çalışmalarına başlayan Müge Anlı'nın ulaştığı bilgiler dudak uçuklattı. Baba Mehmet Süzer'in dolandırıcılık suçu nedeniyle polis tarafından arandığı ortaya çıktı.

Müge Anlı'yı arayan Süzer'in annesi, yıllar önce oğlunu evlatlıktan reddettiğini dile getirerek; "Mehmet'in iki çocuğu daha var. Onlara baktık, büyüttük. Bir torunumuz daha olduğunu bilmiyorduk. Onda her türlü pislik var. Biz yıllar önce onu evlatlıktan reddettik" diye konuştu.

Çocuk bakıcı Aysun Yıldırım, babası tarafından kendisine bırakılan Masal'ın ailesini aramak için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Seyhan Gül Yaman ise bakıcısının götürdüğünü söylediği kızını aramak Müge Anlı stüdyosundaydı. Müge Anlı iki kadının da yüzünü güldürdü.

Atv ekranında sayısız başarıya imza atan Müge Anlı, aynı anda iki mucizeye birden imza attı. Aysun Yıldırım, babası tarafından 2 ay önce kendisine bırakılan Masal'ın yakınlarını arıyordu. Seyhan Gül Yaman ise 6 yıl önce bakıcıya bıraktığı ve bir daha ulaşamadığı kızı Yağmur'u arıyordu.

''70 YAŞINDAYIM, MASAL'A DA BAKACAĞIM''

Müge Anlı, yaptığı araştırmayla küçük Masal'ın babaannesi Sabiha Süzer'i buldu. Torununu Müge Anlı'da gören babaanne stüdyoya koştu. Torununu almaya geldiğini söyleyen babaanne Süzer; "Mehmet'le görüşmüyoruz. Bir kadınla evlenip boşanmış. Masal o kadından olan çocuğu. Bir torunumuz olduğunu bilmiyorduk. Önceki eşinden 2 çocuğu daha var. İkisine de ben baktım. 70 yaşımdayım. Masal'a da bakacağım" dedi.

Babaanne-torun ilk kez Müge Anlı stüdyosunda kucaklaştı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.