İzmir’de Kasten Öldürme Suçundan Aranan Zanlı Çatıda Yakalandı

EGE HABERLERİ 04.10.2024 - 13:55, Güncelleme: 04.10.2024 - 13:55 147 kez okundu.
 

İzmir’de Kasten Öldürme Suçundan Aranan Zanlı Çatıda Yakalandı

İzmir’de, 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kasten öldürme de dahil birçok suçtan kaydı olan zanlı, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı.
İzmir’de, 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kasten öldürme de dahil birçok suçtan kaydı olan zanlı, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı. Konak’ta düzenlenen teknik ve fiziki takip sonrası, zanlı Ç.A. (32) kovalamaca sonucu saklandığı çatıda kıskıvrak ele geçirildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan Ç.A.'nın 930 sokakta olduğuna dair istihbari bilgi aldı. Zanlının yerini tespit eden ekipler, hızlıca harekete geçerek sokakta geniş güvenlik önlemleri aldı. Çatılarda Heyecanlı Kovalamaca Polisin geldiğini fark eden Ç.A., bir binanın çatısına çıkarak kaçmaya başladı. Bitişik binaların çatıları üzerinden koşan zanlı, kısa süren kovalamaca sonrası saklandığı çatıda kıskıvrak yakalandı. Yapılan incelemelerde, zanlının kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı, ayrıca kasten öldürme, mala zarar verme ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği bu başarılı operasyon, bölgede suçla mücadelede kararlılığın bir göstergesi oldu.  
İzmir’de, 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kasten öldürme de dahil birçok suçtan kaydı olan zanlı, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı.

İzmir’de, 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kasten öldürme de dahil birçok suçtan kaydı olan zanlı, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı. Konak’ta düzenlenen teknik ve fiziki takip sonrası, zanlı Ç.A. (32) kovalamaca sonucu saklandığı çatıda kıskıvrak ele geçirildi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan Ç.A.'nın 930 sokakta olduğuna dair istihbari bilgi aldı. Zanlının yerini tespit eden ekipler, hızlıca harekete geçerek sokakta geniş güvenlik önlemleri aldı.

Çatılarda Heyecanlı Kovalamaca

Polisin geldiğini fark eden Ç.A., bir binanın çatısına çıkarak kaçmaya başladı. Bitişik binaların çatıları üzerinden koşan zanlı, kısa süren kovalamaca sonrası saklandığı çatıda kıskıvrak yakalandı. Yapılan incelemelerde, zanlının kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı, ayrıca kasten öldürme, mala zarar verme ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan arandığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği bu başarılı operasyon, bölgede suçla mücadelede kararlılığın bir göstergesi oldu.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.