İzmir’in gülen yüzünden Müge Anlı ya teşekkür.

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2019 - 12:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2525+ kez okundu.
 

İzmir’in gülen yüzünden Müge Anlı ya teşekkür.

Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle seçim yoğunlu ve meclis çalışmalarının arasında gündemi de yakından takip ediyor.
 İstanbul secimleri dolayısıyla zamanının çoğunu istanbul'da vatandaşlarla bir arada geçiren AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle bir yandan TBMM Genel Kurulu’nda Askeralma Kanunu Teklifinin görüşmelerine devam ediyor. Diğer tüm zamanını İstanbul seçimleri için AK Parti İstanbul adayı Yıldırım a destek için İstanbul'da geçiriyor. İstanbul'da girmedik mahalle bırakmıyor.  Günlerdir İstanbul ve Ankara arasında mekik dokuyan Bekle, bu yoğunluk içinde dahi gündemi herdaim takip ettiğini gösterdi.  Atv de Müge Anlı nın programın da romanlar üzerinde yapılan Ötekileştirici, suçlamalara ve imalara tepki gösteren Anlı ya teşekkür eden Bekle sosyal medya üzerinden “Bizde seni seviyoruz Müge Anlı.”mesajını paylaştı.  İzmir’in gülen yüzlü sosyal medya üzerinden paylaşımında ; Sayın Müge Anlı’nın Ötekileştirici ve aşağılayıcı, bilinçli ya da bilinçsiz olarak Romanlar üzerinden yapılan suçlamaya gösterdiği tepkinin tüm topluma örnek olmasını dilerim. Bu tavrıyla, Hakkını savunamayanın hakkını savunan adil ve objektif yayıncılık anlayışını bir kez daha gözler önüne sermiştir.  Toplumsal hafızada yer alan bu ve benzeri davranış biçimine verdiği tepkiden dolayı tüm roman vatandaşlarımız adına teşekkür ederim. “Bizde seni seviyoruz Müge Anlı.”dedi
Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle seçim yoğunlu ve meclis çalışmalarının arasında gündemi de yakından takip ediyor.

 İstanbul secimleri dolayısıyla zamanının çoğunu istanbul'da vatandaşlarla bir arada geçiren AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle bir yandan TBMM Genel Kurulu’nda Askeralma Kanunu Teklifinin görüşmelerine devam ediyor. Diğer tüm zamanını İstanbul seçimleri için AK Parti İstanbul adayı Yıldırım a destek için İstanbul'da geçiriyor. İstanbul'da girmedik mahalle bırakmıyor. 

Günlerdir İstanbul ve Ankara arasında mekik dokuyan Bekle, bu yoğunluk içinde dahi gündemi herdaim takip ettiğini gösterdi. 

Atv de Müge Anlı nın programın da romanlar üzerinde yapılan Ötekileştirici, suçlamalara ve imalara tepki gösteren Anlı ya teşekkür eden Bekle sosyal medya üzerinden “Bizde seni seviyoruz Müge Anlı.”mesajını paylaştı. 

İzmir’in gülen yüzlü sosyal medya üzerinden paylaşımında ;

Sayın Müge Anlı’nın Ötekileştirici ve aşağılayıcı, bilinçli ya da bilinçsiz olarak Romanlar üzerinden yapılan suçlamaya gösterdiği tepkinin tüm topluma örnek olmasını dilerim. Bu tavrıyla, Hakkını savunamayanın hakkını savunan adil ve objektif yayıncılık anlayışını bir kez daha gözler önüne sermiştir. 

Toplumsal hafızada yer alan bu ve benzeri davranış biçimine verdiği tepkiden dolayı tüm roman vatandaşlarımız adına teşekkür ederim. “Bizde seni seviyoruz Müge Anlı.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.