İzmir'in sevilen yüzü Kızbes Seyhan Aydın neden aday olduğunu açıkladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 13:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2177+ kez okundu.
 

İzmir'in sevilen yüzü Kızbes Seyhan Aydın neden aday olduğunu açıkladı

KİZBES SEYHAN AYDIN Neden adayım ve ilkelerim başlıklı yazısını sosyal medyadan paylaştı
KİZBES SEYHAN AYDIN IN PAYLAŞTIĞI YAZININ TAM METNİ NEDEN ADAYIM-1 ILKEM Çiğli'den doğru İBB Belediye meclis üyeliğine adayım.  Partinin gösterdigi seçilmiş  başkan kim olursa olsun onunla çalışırım. Yanlış ve eksikleri varsa dostca uyarır, eleştirir, alterntifler sunarım . Eleştirileri yaparken, kutuplastırma, gerginleştirme ve düşmanlaştırmalardan uzak dururum.  Bana yapılan elestirileri de dikkate alır, 6 nin öbür tarafından 9 göründüğünün bilinci ile empati kurarım. Varsa bir eksiğim, onu gideririm.  Varsa bir yanlışım;  israr etmez o yanlıştan mutkaka döner, telafi ederim.  Bana yapılan haksız eleştirilerde bile önce kendimi sorgularım." Ne yaptım da bu haksız eleştiriye maruz kaldım. Ya da benim hangi davranışım bu yanlış eleştiriye zemin oluşturdu" diye kendimi gözden geçirir. Yanlış anlaşılmaları düzelterek özeleştiri vermekten çekinmem. Seçilmiş bld.başkanı ve  meclisi üyelerin yanlış veya eksik bulduğum noktalarda elimden gelen katkıyı sağlarım. Doğrusunu da alkışlar desteklerim. Böylece seçilmiş başkanı ve üyeleri seçen iradeye sonuna kadar saygı duyarım. Bu demokrasi anlayışımın bir gereğidir. Demokratik bir inceliktir. Birbirini yiyen,didişen deği, el ele omuz omuza dayanışma ve iş birligi ile güç oluşturmak ve birlikte  çalısmaktan, birleşik mücadeleden  yanayım Dedi 
KİZBES SEYHAN AYDIN Neden adayım ve ilkelerim başlıklı yazısını sosyal medyadan paylaştı

KİZBES SEYHAN AYDIN IN PAYLAŞTIĞI YAZININ TAM METNİ

NEDEN ADAYIM-1
ILKEM

Çiğli'den doğru İBB Belediye meclis üyeliğine adayım.  Partinin gösterdigi seçilmiş  başkan kim olursa olsun onunla çalışırım. Yanlış ve eksikleri varsa dostca uyarır, eleştirir, alterntifler sunarım . Eleştirileri yaparken, kutuplastırma, gerginleştirme ve düşmanlaştırmalardan uzak dururum. 
Bana yapılan elestirileri de dikkate alır, 6 nin öbür tarafından 9 göründüğünün bilinci ile empati kurarım. Varsa bir eksiğim, onu gideririm.  Varsa bir yanlışım;  israr etmez o yanlıştan mutkaka döner, telafi ederim.
 Bana yapılan haksız eleştirilerde bile önce kendimi sorgularım." Ne yaptım da bu haksız eleştiriye maruz kaldım. Ya da benim hangi davranışım bu yanlış eleştiriye zemin oluşturdu" diye kendimi gözden geçirir. Yanlış anlaşılmaları düzelterek özeleştiri vermekten çekinmem.
Seçilmiş bld.başkanı ve  meclisi üyelerin yanlış veya eksik bulduğum noktalarda elimden gelen katkıyı sağlarım. Doğrusunu da alkışlar desteklerim. Böylece seçilmiş başkanı ve üyeleri seçen iradeye sonuna kadar saygı duyarım. Bu demokrasi anlayışımın bir gereğidir. Demokratik bir inceliktir.

Birbirini yiyen,didişen deği, el ele omuz omuza dayanışma ve iş birligi ile güç oluşturmak ve birlikte  çalısmaktan, birleşik mücadeleden  yanayım
Dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.