İzmirli Nida Doğan, TÜGVA'nın 'Çizimlerle 40 Hadis' Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu

EGE HABERLERİ 09.09.2024 - 16:26, Güncelleme: 09.09.2024 - 16:30 2097 kez okundu.
 

İzmirli Nida Doğan, TÜGVA'nın 'Çizimlerle 40 Hadis' Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu

Nida Doğan, hayatına yön veren bir hadisi resmetti ve Türkiye birincisi oldu.
İzmir'de yaşayan 12 yaşındaki Nida Doğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından her yıl düzenlenen "Çizimlerle 40 Hadis" yarışmasında Türkiye birincisi olma başarısını elde etti. Buca Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu öğrencisi olan Doğan, yarışmaya hayatına yön veren bir hadisi resmettiği çizimiyle katıldı ve 40 bin öğrencinin arasından birinci seçildi. Çocukluğundan bu yana resim yapmaya ilgi duyan Doğan, birinciliğin kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Duygularını ifade eden Doğan, "Birinci olmak benim için gurur verici. Bana destek olan öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum" dedi. Yarışmada İzmir'den dereceye giren diğer öğrenciler arasında Merve Nil Akbulut beşinci, Elif Hilal Tufan altıncı ve Eren Şahin ise yedinci sırada yer aldı. TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Yiğit Aslanata, yarışmada derece elde eden tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.    
Nida Doğan, hayatına yön veren bir hadisi resmetti ve Türkiye birincisi oldu.

İzmir'de yaşayan 12 yaşındaki Nida Doğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından her yıl düzenlenen "Çizimlerle 40 Hadis" yarışmasında Türkiye birincisi olma başarısını elde etti. Buca Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu öğrencisi olan Doğan, yarışmaya hayatına yön veren bir hadisi resmettiği çizimiyle katıldı ve 40 bin öğrencinin arasından birinci seçildi.

Çocukluğundan bu yana resim yapmaya ilgi duyan Doğan, birinciliğin kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Duygularını ifade eden Doğan, "Birinci olmak benim için gurur verici. Bana destek olan öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışmada İzmir'den dereceye giren diğer öğrenciler arasında Merve Nil Akbulut beşinci, Elif Hilal Tufan altıncı ve Eren Şahin ise yedinci sırada yer aldı.

TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Yiğit Aslanata, yarışmada derece elde eden tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 
 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.